Latest Press Releases
Friday, August 7, 2020
让人羡慕!金嗓子集团给全体员工派福利
18:15 HKT/SGT
Software AG forms partnership with Universitas Gajah Mada (UGM), Indonesia's leading public University, to drive digitalization in the Indonesian Government Sector and upskill Students
18:00 HKT/SGT
天保集团2020年中期业绩持续显著增长 自上市后连续第二度发布正面盈利预告
17:51 HKT/SGT
天保集團2020年中期業績持續顯著增長 自上市後連續第二度發佈正面盈利預告
17:50 HKT/SGT
WhiteBIT Launches Margin Trading With 5x Leverage, More Options Coming Soon
17:40 HKT/SGT
TOYOTA GAZOO Racing Back on Track at SPA
17:04 HKT/SGT
17:00 HKT/SGT
JENCOは、銀行口座を持たない顧客にも分散型裁定取引サービスを提供
三菱自、取締役会長 代表執行役の退任について
TOYOTA、RAV4にディスプレイオーディオを標準装備
ソニー、ワイヤレスヘッドホン『WH-1000XM4』を発売
10:00 HKT/SGT
トヨタ、執行役員および幹部職の担当変更について
09:00 HKT/SGT
Leveraging EV/PHEV as Resources for Virtual Power Plants Commencement of Trial Operation of V2G Business Demonstration Facilities
08:03 HKT/SGT
Jaguar Mining Reports Second Quarter 2020 Financial Results
06:00 HKT/SGT
Thursday, August 6, 2020
INDONESIA: Finding the Right Momentum for 'BUMN Go Global'
20:00 HKT/SGT
以嶺藥業向上合組織捐贈296萬元連花清瘟支持疫情防控
17:59 HKT/SGT
以岭药业向上合组织捐赠296万元连花清瘟支持疫情防控
17:58 HKT/SGT
福利讓人羡慕 金嗓子集團給員工配置通勤車
16:12 HKT/SGT
Milestone for Biowin's Rapid COVID-19 Nucleic Acid Detector
16:00 HKT/SGT
昭和電工:日立化成株式会社の株式取得に係る費用、特別損失の計上及び2020年12月期第2四半期累計期間連結業績予想、配当予想の修正に関するお知らせ
15:00 HKT/SGT
SDK to Record Operating/Non-operating Expenses for Acquisition of Hitachi Chemical's Shares, and Extraordinary Loss
15:00 HKT/SGT
東京電力・三菱自など、電気自動車をバーチャルパワープラントのリソースとして活用するV2Gビジネス実証事業の試験運転開始について
14:00 HKT/SGT
三菱重工、女性活躍推進企業を評価する「えるぼし」認定で "三つ星"を獲得
LEXUS、「ES」を一部改良
13:30 HKT/SGT
TOYOTA、アクア G“GR SPORT”に16インチ専用アルミホイールを標準装備
トヨタ、2021年3月期 第1四半期決算発表
13:30 HKT/SGT
Mitsubishi Corporation: Trials of "KnowRoute", AI-Controlled On-Demand Bus Service to Commence in Shiojiri City, Nagano Prefecture
12:36 HKT/SGT
エーザイ、令和2年7月豪雨による被害に対する支援について
10:00 HKT/SGT
富士通、ハイブリッドIT環境のネットワーク基盤「Digital enhanced EXchange(DEX)」を提供開始
10:00 HKT/SGT
凯知乐旗下乐高®️认证网上专门店首日销售报捷 单日营业额冲破400万元
08:32 HKT/SGT
凱知樂旗下樂高®️認證網上專門店首日銷售報捷 單日營業額衝破400萬元
08:31 HKT/SGT
Kidsland LEGO Certified Online Store Records Strong Sales on First Day of Operationa, Turnover Exceeds HK$4 Million in Single Day
08:30 HKT/SGT
Wednesday, August 5, 2020
Jubilee Aceによる自動裁定取引
Jubilee Aceによる自動裁定取引
18:00 HKT/SGT
Honda's Consolidated Financial Summary for the Fiscal Q1 Ended June 30, 2020 and Forecasts for the FY Ending March 31, 2021
17:45 HKT/SGT
H股“全流通”獲香港聯交所上市批准 招金礦業(1818.HK)再添強助力
17:39 HKT/SGT
H股“全流通”获香港联交所上市批准 招金矿业(1818.HK)再添强助力
17:38 HKT/SGT
「inpro」は現代女性のデリケートゾーンケアに助力し、ブランドの使命を宣言します
17:00 HKT/SGT
SOFTWARE AG、2020年第2四半期/上半期の業績を発表。第2四半期も堅調、変革もさらに推進
デンソー、ピッツバーグにオープンイノベーション拠点を開設
16:00 HKT/SGT
トヨタ・モビリティ基金、高齢者の交通安全促進への取り組みとして高齢ドライバーとご家族のための総合情報サイト“高齢ドライバードットコム”を公開
16:00 HKT/SGT
DENSO Establishes Pittsburgh Innovation Lab to Accelerate Automated Driving R&D
15:09 HKT/SGT
TOYOTA、カムリ 40周年記念特別仕様車を発売
13:30 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »