Latest Press Releases
Tuesday, October 15, 2019
Mazda Publishes Mazda Sustainability Report 2019 and Annual Report 2019
12:27 HKT/SGT
Mazda Included in Dow Jones Sustainability Asia Pacific Index for Third Year Running
12:16 HKT/SGT
富士通、体操競技の採点支援システムが、CEATEC 2019で「総務大臣賞」を受賞
11:00 HKT/SGT
富士通研究所、こまやかな表情変化を高精度に検出するAI表情認識技術を開発
11:00 HKT/SGT
ISID、“子どもがどのスポーツに向いているか”を AI がリアルタイムに提案する「DigSports」を山形県「旧長井小学校第一校舎」に納入
11:00 HKT/SGT
SLB Reports 1Q2020 Profit of S$1.9 Million; New Fund Management Business Makes Maiden Investment in UK Fund
10:00 HKT/SGT
Inaugural 2019 All-Asia Most Honored Companies Awards-ASEAN names 24 Regional Companies for Investor Relations Excellence
10:00 HKT/SGT
华人策略(08089.HK)拟发展人工智能服务谋翻身
09:01 HKT/SGT
華人策略(08089.HK)擬發展人工智能服務謀翻身
09:00 HKT/SGT
Monday, October 14, 2019
10 tech gadgets spotlighted at Autumn Electronics Fair
20:00 HKT/SGT
台湾を深く体験ー360度完璧な台東、海陸空人気スポットを朝から夜まで遊びまくり
18:00 HKT/SGT
Director-General of Investment Promotion visits South America to promote Hong Kong's long-term business opportunities
17:30 HKT/SGT
Hong Kong Investment Promotion chief visits South America to promote Hong Kong's long-term business opportunities
香港特别行政区政府投资推广署署长出访南美洲推广香港长远商机
投資推廣署署長出訪南美洲推廣香港長遠商機
香港特別行政區政府投資推廣署署長出訪南美洲推廣香港長遠商機
17:30 HKT/SGT
RRMine Global CEO attends World Digital Mining Summit 2019 to address Cloud Hash Power Platform Operations Core
17:00 HKT/SGT
Cheney Mao - Chairman & CEO, Viva Biotech, China
16:38 HKT/SGT
Orbital Micro Systems (OMS) Captures High Resolution Passive Microwave Imagery of Typhoon Hagibis
14:00 HKT/SGT
股票也能自己“赚钱”?富途证券推出股票收益计划 带你轻松“赚外快”
10:54 HKT/SGT
股票也能自己「賺錢」?富途證券推出股票收益計劃 帶你輕鬆「賺外快」
10:51 HKT/SGT
Sunday, October 13, 2019
World's Largest Electronics Marketplace Opens Today
18:00 HKT/SGT
Saturday, October 12, 2019
中國建築再獲三大國際信用評級機構“展望穩定”評級
08:51 HKT/SGT
中国建筑再获三大国际信用评级机构“展望稳定”评级
08:50 HKT/SGT
Top Three Rating Agencies Gave China State Construction Stable Outlook
08:49 HKT/SGT
Friday, October 11, 2019
大发地产步入上市一周年喜庆 稳创锐进笃行23载
18:12 HKT/SGT
大發地產步入上市一周年喜慶 穩創銳進篤行23載
18:11 HKT/SGT
DaFa Properties Welcomes First Anniversary of Listing After 23 Years of Fast and Steady Operations
18:10 HKT/SGT
三菱自、LGBTに関する取り組みを評価する「PRIDE指標」で最高ランク「ゴールド」を2年連続で獲得
16:00 HKT/SGT
ソニー、21:9シネマワイド(TM)のコンテンツ体験を、ハンドフィットサイズに凝縮 フラッグシップレンジスマートフォン『Xperia 5』をNTTドコモより発売
16:00 HKT/SGT
日立オートモティブシステムズ、一般道での自動運転実用化に向け、安全な走行を実現するための高精度な追従走行を可能にする技術を開発
16:00 HKT/SGT
Toyota: 'People of the Future' to Welcome Visitors at 'Mobility Theme Park'
15:14 HKT/SGT
トヨタ自動車、「新しい時代の愛車」を具現化した「LQ」を公表
13:36 HKT/SGT
マツダ、「Tokyo Midtown DESIGN TOUCH 2019」に出展
13:00 HKT/SGT
Toyota to Unveil Next-Generation "Mirai Concept" at 2019 Tokyo Motor Show's "Future Expo"
12:45 HKT/SGT
投资价值尽显 滔搏国际正式上市
12:06 HKT/SGT
投資價值盡顯 滔搏國際正式上市
12:05 HKT/SGT
Orbital Micro Systems Captures High Resolution Passive Microwave Temperature Soundings of Typhoon Hagibis
12:00 HKT/SGT
多方位领先行业水平,滔搏国际登陆港交所
11:56 HKT/SGT
多方位領先行業水平,滔搏國際登陸港交所
11:55 HKT/SGT
滔搏恪守运动精髓发掘品牌价值和深层需求
11:50 HKT/SGT
滔搏恪守運動精髓發掘品牌價值和深層需求
11:48 HKT/SGT
日立産機システム、サルエアー社のミシガンシティ工場を拡張し生産設備増強
11:00 HKT/SGT
ISIDとダイダン、シェアオフィス向けオフィス管理・制御システム「スマートスペースプラットフォーム」を CEATEC2019 に出展
大连油运否认关闭AIS系统
10:43 HKT/SGT
 ACN Search:

Carrie Lam, Chief Executive of the Hong Kong Special Administrative Region, accompanied by Dr Peter K N Lam, Chairman of the HKTDC, and Qiu Hong, Deputy Director of the Liaison Office of the Central People's Government, visited the Hong Kong Services Zone and Hong Kong Product Zone at the expo.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »