Latest Press Releases
Wednesday, June 24, 2020
東京電力PG・NTTデータ・日立が設立した「グリッドスカイウェイ有限責任事業組合」に中国電力が参画
11:00 HKT/SGT
NECソリューションイノベータとJFEスチール、人工知能学会の現場イノベーション賞・金賞を受賞
10:00 HKT/SGT
三菱重工エンジニアリング(MHIENG)と英国の電力会社Drax社、世界最大のバイオマス発電所を対象にCO2回収パイロット試験実施で合意
09:00 HKT/SGT
日本自動車工業会、資金調達支援に向けた「助け合いプログラム」を発足
09:00 HKT/SGT
Negative Emissions Pioneer Drax and Leading Global Carbon Capture Company - Mitsubishi Heavy Industries Group - Announce New BECCS Pilot
08:31 HKT/SGT
Greenbriar Engages Law Firm for Application to the NASDAQ Market and to Complete the Form 20-F Registration Statement for the US Securities and Exchange Commission
05:00 HKT/SGT
New EIU report shows lack of integrated follow up care can increase risk of subsequent heart attack or stroke in APAC economies
04:30 HKT/SGT
Tuesday, June 23, 2020
31st HKTDC Hong Kong Book Fair opens on 15 July
20:00 HKT/SGT
弘陽服務集團有限公司公佈於香港聯交所主板上市計劃詳情
17:06 HKT/SGT
Redsun Services Group Limited Announces Details of Proposed Listing on the Main Board of HKEX
17:05 HKT/SGT
エーザイ、新株予約権証券の発行登録書の提出について
16:00 HKT/SGT
TCL通讯:2020年第一季度平板电脑出货量逆势大增,同比增长超78%
15:47 HKT/SGT
TCL通訊:2020年第一季度平板電腦出貨量逆勢大增,同比增長超78%
15:46 HKT/SGT
TCL Communication Announces more than 78 Percent Year-Over-Year Increase in Tablet Shipments During Q1 2020
15:45 HKT/SGT
汇聚科技有限公司宣布2020年全年业绩
15:29 HKT/SGT
Fujitsu and RIKEN Take First Place in International Ranking Graph500 with Supercomputer Fugaku
15:29 HKT/SGT
匯聚科技有限公司宣布2020年全年業績
15:28 HKT/SGT
TIME Interconnect Technology Limited Announces FY2020 Annual Results
15:27 HKT/SGT
昭和電工、連結子会社の商号変更に関するお知らせ
15:00 HKT/SGT
SDK Subsidiary, Hitachi Chemical Changes Name
三菱電機、モータ診断装置「DiaPro Motor」を開発
15:00 HKT/SGT
NECソリューションイノベータ、ツアー販売業務をデジタル化する「NEC ガイド予約支援」を無償提供
14:00 HKT/SGT
NEC、静岡県藤枝市へコミュニケーション・ロボットを活用した高齢者見守りサービスを提供
13:00 HKT/SGT
日立、建設機械遠隔監視ソリューション「ConSite」の機能・ノウハウを活用した、価値創出型の産業機械アフターサービス強化支援ソリューションを提供開始
11:00 HKT/SGT
理研と富士通、スーパーコンピュータ「富岳」がTOP500、HPCG、HPL-AIにおいて世界第1位を獲得
09:00 HKT/SGT
Fujitsu and RIKEN Take First Place Worldwide in TOP500, HPCG, and HPL-AI with Supercomputer Fugaku
08:02 HKT/SGT
Monday, June 22, 2020
ワーナー・エアハードとマルチン・ハイデガーの存在論
21:00 HKT/SGT
ワーナー・エアハードとマルチン・ハイデガーの存在論
21:00 HKT/SGT
Standard Chartered and HKTDC Launch 'Standard Chartered GBA Business Confidence Index'
19:00 HKT/SGT
冠君产业信托推出「冠君创业营商实战计划」
18:51 HKT/SGT
冠君產業信託推出「冠君創業營商實戰計劃」
18:50 HKT/SGT
Champion REIT Launches "The Real Champion - Entrepreneur in Action"
18:49 HKT/SGT
トヨタ、2020年7月の国内工場の稼働について(6/22時点)
17:00 HKT/SGT
Toyota: Adjustments to Domestic Production in July 2020 (as of June 22)
16:30 HKT/SGT
三菱重工、役員人事を発表
15:30 HKT/SGT
三菱重工、人事異動を発表
海普瑞业务创新 战略清晰 收入净利齐头并进
14:47 HKT/SGT
海普瑞業務創新 戰略清晰 收入淨利齊頭並進
14:46 HKT/SGT
There is still a role for the office in a post Covid-19 world, says TEC
14:00 HKT/SGT
TOYOTA、タウンエースをマイナーチェンジし安全装備を充実
13:30 HKT/SGT
GFI 公布「 2020年亚洲替代蛋白行业100强」
12:01 HKT/SGT
GFI 公佈「 2020年亞洲替代蛋白行業100強」
12:01 HKT/SGT
三菱電機、ビル設備製品を活用した新型コロナウイルス感染拡大防止への取り組みを開始
11:00 HKT/SGT
日立、DX推進に向けたレガシーシステム刷新への対応を強化するため、CIを活用した新たなマイグレーション開発環境の提供を開始
11:00 HKT/SGT
银城国际成功发行1.4亿美元优先票据 票息12% 最高超额两倍认购
10:31 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »