Latest Press Releases
Friday, August 7, 2020
Leveraging EV/PHEV as Resources for Virtual Power Plants Commencement of Trial Operation of V2G Business Demonstration Facilities
08:03 HKT/SGT
Jaguar Mining Reports Second Quarter 2020 Financial Results
06:00 HKT/SGT
Thursday, August 6, 2020
INDONESIA: Finding the Right Momentum for 'BUMN Go Global'
20:00 HKT/SGT
以嶺藥業向上合組織捐贈296萬元連花清瘟支持疫情防控
17:59 HKT/SGT
以岭药业向上合组织捐赠296万元连花清瘟支持疫情防控
17:58 HKT/SGT
福利讓人羡慕 金嗓子集團給員工配置通勤車
16:12 HKT/SGT
Milestone for Biowin's Rapid COVID-19 Nucleic Acid Detector
16:00 HKT/SGT
昭和電工:日立化成株式会社の株式取得に係る費用、特別損失の計上及び2020年12月期第2四半期累計期間連結業績予想、配当予想の修正に関するお知らせ
15:00 HKT/SGT
SDK to Record Operating/Non-operating Expenses for Acquisition of Hitachi Chemical's Shares, and Extraordinary Loss
15:00 HKT/SGT
東京電力・三菱自など、電気自動車をバーチャルパワープラントのリソースとして活用するV2Gビジネス実証事業の試験運転開始について
14:00 HKT/SGT
三菱重工、女性活躍推進企業を評価する「えるぼし」認定で "三つ星"を獲得
LEXUS、「ES」を一部改良
13:30 HKT/SGT
TOYOTA、アクア G“GR SPORT”に16インチ専用アルミホイールを標準装備
トヨタ、2021年3月期 第1四半期決算発表
13:30 HKT/SGT
Mitsubishi Corporation: Trials of "KnowRoute", AI-Controlled On-Demand Bus Service to Commence in Shiojiri City, Nagano Prefecture
12:36 HKT/SGT
エーザイ、令和2年7月豪雨による被害に対する支援について
10:00 HKT/SGT
富士通、ハイブリッドIT環境のネットワーク基盤「Digital enhanced EXchange(DEX)」を提供開始
10:00 HKT/SGT
凯知乐旗下乐高®️认证网上专门店首日销售报捷 单日营业额冲破400万元
08:32 HKT/SGT
凱知樂旗下樂高®️認證網上專門店首日銷售報捷 單日營業額衝破400萬元
08:31 HKT/SGT
Kidsland LEGO Certified Online Store Records Strong Sales on First Day of Operationa, Turnover Exceeds HK$4 Million in Single Day
08:30 HKT/SGT
Wednesday, August 5, 2020
Jubilee Aceによる自動裁定取引
18:00 HKT/SGT
Jubilee Aceによる自動裁定取引
18:00 HKT/SGT
Honda's Consolidated Financial Summary for the Fiscal Q1 Ended June 30, 2020 and Forecasts for the FY Ending March 31, 2021
17:45 HKT/SGT
H股“全流通”獲香港聯交所上市批准 招金礦業(1818.HK)再添強助力
17:39 HKT/SGT
H股“全流通”获香港联交所上市批准 招金矿业(1818.HK)再添强助力
17:38 HKT/SGT
SOFTWARE AG、2020年第2四半期/上半期の業績を発表。第2四半期も堅調、変革もさらに推進
17:00 HKT/SGT
「inpro」は現代女性のデリケートゾーンケアに助力し、ブランドの使命を宣言します
デンソー、ピッツバーグにオープンイノベーション拠点を開設
16:00 HKT/SGT
トヨタ・モビリティ基金、高齢者の交通安全促進への取り組みとして高齢ドライバーとご家族のための総合情報サイト“高齢ドライバードットコム”を公開
16:00 HKT/SGT
DENSO Establishes Pittsburgh Innovation Lab to Accelerate Automated Driving R&D
15:09 HKT/SGT
TOYOTA、カムリ 40周年記念特別仕様車を発売
13:30 HKT/SGT
富士通、機能強化した「VPS」シリーズで、生産準備業務のDXを実現
13:00 HKT/SGT
『夏のボーナスキャンペーン開催!FXトレードプロバイダー「AtlasForex」で 100%入金ボーナスキャンペーンを8月3日~開催』
12:00 HKT/SGT
12:00 HKT/SGT
Fujitsu Enhances VPS Series to Drive DX for Production Preparation Tasks
11:30 HKT/SGT
Mitsubishi Corporation: R&D on Use of CO2 in Concrete
10:13 HKT/SGT
다나까 귀금속 공업:2020년도 ‘일본경제산업성 인정 글로벌니치(틈새) 톱 기업’으로 선정
10:00 HKT/SGT
田中貴金屬:經選定為2020年版「經濟產業省認證全球利基型(Global Niche Top)企業」
10:00 HKT/SGT
田中贵金属:入选2020年版“日本经济产业省认定国际利基领军企业”
10:00 HKT/SGT
TANAKA Selected in Ministry of Economy, Trade, and Industry's 2020 Global Niche Top Companies
10:00 HKT/SGT
Novotech榮膺全球職場文化權威機構認證的“2020 年最佳職場”稱號
09:00 HKT/SGT
Novotech荣膺全球职场文化权威机构认证的“2020 年最佳职场”称号
09:00 HKT/SGT
Digital Identity Startup Blockpass Airdrops to be Distributed via Holdex
02:00 HKT/SGT
Tuesday, August 4, 2020
ECXX Secures RMO Sandbox Approval from MAS; to Launch Asset-based Digital Securities Exchange
21:00 HKT/SGT
 ACN Search:

The CENTRESTAGE virtual runway shows officially begin today. Combining traditional fashion shows with computer-generated imagery, these unique runway events feature collections from more than 40 Hong Kong and Asian designers.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »