Latest Press Releases
Wednesday, August 5, 2020
富士通、機能強化した「VPS」シリーズで、生産準備業務のDXを実現
13:00 HKT/SGT
『夏のボーナスキャンペーン開催!FXトレードプロバイダー「AtlasForex」で 100%入金ボーナスキャンペーンを8月3日~開催』
12:00 HKT/SGT
Fujitsu Enhances VPS Series to Drive DX for Production Preparation Tasks
11:30 HKT/SGT
Mitsubishi Corporation: R&D on Use of CO2 in Concrete
10:13 HKT/SGT
다나까 귀금속 공업:2020년도 ‘일본경제산업성 인정 글로벌니치(틈새) 톱 기업’으로 선정
10:00 HKT/SGT
田中貴金屬:經選定為2020年版「經濟產業省認證全球利基型(Global Niche Top)企業」
10:00 HKT/SGT
田中贵金属:入选2020年版“日本经济产业省认定国际利基领军企业”
10:00 HKT/SGT
TANAKA Selected in Ministry of Economy, Trade, and Industry's 2020 Global Niche Top Companies
10:00 HKT/SGT
Novotech榮膺全球職場文化權威機構認證的“2020 年最佳職場”稱號
09:00 HKT/SGT
Novotech荣膺全球职场文化权威机构认证的“2020 年最佳职场”称号
09:00 HKT/SGT
Digital Identity Startup Blockpass Airdrops to be Distributed via Holdex
02:00 HKT/SGT
Tuesday, August 4, 2020
ECXX Secures RMO Sandbox Approval from MAS; to Launch Asset-based Digital Securities Exchange
21:00 HKT/SGT
加热不燃烧技术路线: IQOS&IUOC
20:06 HKT/SGT
加熱不燃燒技術路線: IQOS&IUOC
20:05 HKT/SGT
マツダ、「ひろしま “Your Green Fuel” プロジェクト」 において次世代バイオディーゼル燃料のバリューチェーンを構築
16:00 HKT/SGT
日立、テレワークでも密なコミュニケーションを促し、円滑なプロジェクト運営を実現するシステム開発環境の提供を開始
16:00 HKT/SGT
ブロックチェーンとDAPPs企業の不正行為を見抜く解決方法
ブロックチェーンとDAPPs企業の不正行為を見抜く解決方法
15:00 HKT/SGT
MHPS Receives Contract for AQCS Equipment for a Chemical Plant in Poland
14:19 HKT/SGT
TOYOTA、C-HRを一部改良し、安全装備を充実
13:30 HKT/SGT
三菱重工工作機械、ロボット用歯車工作機械「FRシリーズ」を開発
12:00 HKT/SGT
MHI Machine Tool Develops "FR Series" of Machines to Manufacture Gears for Robots
11:10 HKT/SGT
NEC、高齢者見守りにおけるCOVID-19対策としてコミュニケーション・ロボットを活用したサービス「みまもり パペロ」を福井県坂井市へ提供
11:00 HKT/SGT
Monday, August 3, 2020
利华控股集团收购Vista Apparels 冀为客户丰富产品组合
21:12 HKT/SGT
利華控股集團收購Vista Apparels 冀為客戶豐富產品組合
21:11 HKT/SGT
Lever Style to Acquire Vista Apparels to Expand Product Range For Customers
21:10 HKT/SGT
Honda、乗用芝刈機「HF2417」を一部改良し発売
三菱重工、2020年度第1四半期決算を発表
中银国际首次覆盖伟能集团给予「买入」评级
13:32 HKT/SGT
中銀國際首次覆蓋偉能集團給予「買入」評級
13:31 HKT/SGT
BOC International Initiates Coverage on VPower Group with "BUY" Rating
13:30 HKT/SGT
TOYOTA、ランドクルーザープラドに出力を向上したディーゼルエンジンを採用、安全装備も充実
デンソー、人事異動について
デンソー、人事異動について
13:00 HKT/SGT
전략적 기회: ‘호주에서 수행하는 인간대상 첫 임상시험 및 백신 임상시험’ – 노보텍 (Novotech) 웨비나
12:00 HKT/SGT
노보텍 (Novotech), 세계적 권위의 직장문화 기관으로부터 ‘2020년의 좋은 직장’ 인증 받아
11:00 HKT/SGT
富士通、「GIGAスクール構想」と「withコロナ」に対応した新サービスを無償提供
10:00 HKT/SGT
三菱重工、医療機関向けの陰圧クリーンエアシェルター「Me-CAS」を開発
Sunday, August 2, 2020
联想控股(3396-HK)发布盈警 料二零二零年中期录得纯利约3至10亿
17:57 HKT/SGT
聯想控股(3396-HK)發佈盈警 料二零二零年中期錄得純利約3至10億
17:56 HKT/SGT
Saturday, August 1, 2020
Using AI to predict new materials with desired properties
03:00 HKT/SGT
BitDeer.com Announces the Return of the S19 Pro & S19 Plans
02:00 HKT/SGT
Friday, July 31, 2020
海尔智家及海尔电器联合宣布换股私有化方案 以海尔智家新发H股作为对价并于同时实现H股介绍上市
21:23 HKT/SGT
海爾智家及海爾電器聯合宣佈換股私有化方案 以海爾智家新發H股作為對價並於同時實現H股介紹上市
21:22 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »