Latest Press Releases
Thursday, April 2, 2020
Agilex Biolabs Taps Biopharma Leader Dr Caroline Popper for Board Chair as part of APAC Bioanalytical Services Growth
15:30 HKT/SGT
TNB Aura launches Special Situations Fund, backing tech startups with US$2M each
15:30 HKT/SGT
ソニー、1億USドルの新型コロナウイルス・グローバル支援基金を立ち上げ
15:00 HKT/SGT
宝宝树年报:移动端领跑市场 搭建MCN矩阵抢占新兴用户场景
寶寶樹年報:移動端領跑市場 搭建MCN矩陣搶佔新興用戶場景
14:37 HKT/SGT
Mitsubishi Motors Announces Temporary Production Suspension at a Plant in Japan
14:10 HKT/SGT
三菱自動車、国内車体工場の一時稼働休止の件
14:00 HKT/SGT
LEXUS、UXに特別仕様車“Brown Edition”を設定
13:30 HKT/SGT
ソニー、BS/CS 4Kダブルチューナー内蔵 高画音質が際立つ大画面ブラビア(R)有機ELテレビ『A8H』、液晶テレビ『X9500H』など全16機種を新発売
NEC、新卒・キャリア採用計画を決定
三菱電機、スウェーデン空調冷熱代理店AQS社買収のお知らせ
大发地产宣布2019全年业绩
11:42 HKT/SGT
破解中国智能(00395.HK)异动底蕴
10:20 HKT/SGT
MHPS: World's Most Efficient Power Plant is Synced to the Grid and Operating at Full Load, Ahead of Schedule
10:05 HKT/SGT
デンソーと東京工業大学、「デンソーモビリティ協働研究拠点」を設置
デンソー、オランダの施設園芸事業者セルトングループに出資
09:00 HKT/SGT
エーザイと生化学工業、変形性関節症治療剤SI-613について中国における共同開発及び販売提携に関する契約を締結
Wednesday, April 1, 2020
伟能集团获招银国际重申「买入」评级
18:18 HKT/SGT
偉能集團獲招銀國際重申「買入」評級
18:17 HKT/SGT
Suprema marks 20th Anniversary with a New Emblem
17:00 HKT/SGT
第二届俊和学生创新奖现正接受报名
16:38 HKT/SGT
第二屆俊和學生創新獎 現正接受報名
16:36 HKT/SGT
Chun Wo's Second "Innovation Student Awards" Open For Application
16:35 HKT/SGT
笃定前行 进军千亿 禹洲地产(01628.HK)持续兑现稳增长 高盈利 控负债
16:24 HKT/SGT
篤定前行 進軍千億 禹洲地產(01628.HK)持續兌現穩增長 高盈利 控負債
16:22 HKT/SGT
Hitachi Announces Establishment of Hitachi Industrial Holdings Americas, Inc. to Strengthen the Industry Business in North America
16:17 HKT/SGT
美臻集团独家供应服装产品予IMBI专有品牌
16:12 HKT/SGT
美臻集團獨家供應服裝產品予IMBI專有品牌
16:11 HKT/SGT
Sterling Group Exclusively Supplies Apparel Products for IMBI's Proprietary Brands
16:10 HKT/SGT
DENSO Invests in Certhon Group, a greenhouse provider based in the Netherlands
15:52 HKT/SGT
Eisai and Seikagaku Enter into Agreement for the Co-development and Marketing Alliance of SI-613, a Treatment of Osteoarthritis, in China
15:23 HKT/SGT
三菱重工グループ、2020年度の新入社員に泉澤社長・CEOが励ましの言葉を贈る
15:00 HKT/SGT
银城国际公布2019年全年业绩 收益大幅增长77.8%至人民币90.1亿元
14:37 HKT/SGT
銀城國際公佈2019年全年業績 收益大幅增長77.8%至人民幣90.1億元
14:36 HKT/SGT
Yincheng International Announces 2019 Annual Results, Revenue Significantly Grew by 77.8% to RMB 9.01 billion
14:35 HKT/SGT
日立、北米地域におけるインダストリー事業の強化に向け、北米統括会社「日立インダストリアルホールディングスアメリカ社」発足
14:00 HKT/SGT
DENSO and Tokyo Tech Establish DENSO Mobility Collaborative Research Cluster
13:47 HKT/SGT
BitDeer.com Launches Antminer S19 Pro Acceleration Plan
13:45 HKT/SGT
トヨタ、ブランド刷新とともにデジタル領域を軸に中古車事業を強化
13:30 HKT/SGT
银城生活服务公布2019年之全年业绩
12:53 HKT/SGT
銀城生活服務公佈2019年之全年業績
12:51 HKT/SGT
Yincheng Life Service Announced 2019 Annual Results
12:50 HKT/SGT
NEC Charts Global Growth by Appointing New CEO of Indian Business
12:17 HKT/SGT
昭和電工、2020年入社式社長訓示(要旨)
11:30 HKT/SGT
Outline of Showa Denko CEO Message to Newly-hired Employees
11:30 HKT/SGT
 ACN Search:

The HKTDC will launch a month-long Spring Virtual Expo on 1 April, providing Hong Kong businesses a new channel to maintain and establish contact with global buyers, and capture orders during the traditional peak sourcing season.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »