Latest Press Releases
Wednesday, October 21, 2020
NECソリューションイノベータ、経済産業省「認知症共生社会に向けた製品・サービスの効果検証事業」に採択
10:00 HKT/SGT
Buick Electra Electric Crossover Concept Glides at Global Premiere
09:00 HKT/SGT
Tuesday, October 20, 2020
Pacific Green Acquires Battery Energy Storage System Design Company Innoergy Limited
21:00 HKT/SGT
德利機械公佈2019/2020年全年業績
19:48 HKT/SGT
Tak Lee Machinery Announces 2019/2020 Annual Results
19:47 HKT/SGT
The Babylon Project concludes with developers from 65 Countries
18:00 HKT/SGT
Lvji Technology Listed in Forbes Asia's Best Under A Billion 2020
18:00 HKT/SGT
业绩大幅增长 世茂服务今日招股
16:26 HKT/SGT
業績大幅增長 世茂服務今日招股
16:25 HKT/SGT
Regal Core Markets MT4取引プラットフォームについて
16:00 HKT/SGT
16:00 HKT/SGT
MHI Again Receives EcoVadis Silver Rating for Overall Sustainability
14:54 HKT/SGT
中汇集团(0382.HK)旗下院校扩容增生
13:07 HKT/SGT
中滙集團(0382.HK)旗下院校擴容增生
13:06 HKT/SGT
The Edvantage Group (0382.HK) Has Capacity Expansion and Student Number Growth in 2 Colleges
13:05 HKT/SGT
三菱重工、仏EcoVadis社の2020年サスティナビリティ調査で昨年に引き続き「シルバー」評価を獲得
12:00 HKT/SGT
The Executive Centre launches the "Welcome Back to The Office" campaign
11:19 HKT/SGT
Vodafone and NEC Start Trialing Open RAN Technology
10:09 HKT/SGT
富士通、法人向けパソコン ワークステーション8シリーズ14機種を新発売
10:00 HKT/SGT
Olympus to Support Endoscopic AI Diagnosis Education for Doctors in India and to Launch AI Diagnostic Support Application
10:00 HKT/SGT
三菱造船、LNG燃料ガス供給システムの設計基本承認(AIP)を取得
09:00 HKT/SGT
研祥智能接获71.6%有效接纳H股要约 延长要约期至11月9日
08:39 HKT/SGT
研祥智能接獲71.6%有效接納H股要約 延長要約期至11月9日
08:38 HKT/SGT
Monday, October 19, 2020
Nufarm and CROP.ZONE Announce Cooperation to Bring Alternative Weed Control to Major European Markets
21:30 HKT/SGT
インフィニット・テック・グローバル、新型コロナウィルス感染症の世界的大流行の中でも力強い成長を謳歌
19:00 HKT/SGT
Mitsubishi Shipbuilding Receives Approval in Principle for LNG Fuel Gas Supply System from Bureau Veritas
18:07 HKT/SGT
Supercomputer Fugaku Wins the "Minister of Internal Affairs and Communications Award" at CEATEC 2020 ONLINE
17:49 HKT/SGT
Toyota's GR Yaris Makes Its Dynamic Debut at the Goodwood Speedweek
17:41 HKT/SGT
中国生物制药副主席兼执行董事郑翔玲女士及执行董事谢炘先生合共增持公司70万股股份
17:20 HKT/SGT
中國生物製藥副主席兼執行董事鄭翔玲女士及執行董事謝炘先生合共增持公司70萬股股份
17:19 HKT/SGT
退市之后 光汇石油:采取必要措施 维护持份者利益
14:28 HKT/SGT
退市之後 光滙石油:採取必要措施 維護持份者利益
14:27 HKT/SGT
WIMI's Dr. Guo Songrui: Holographic technology and light fields
14:00 HKT/SGT
理研と富士通、スーパーコンピュータ「富岳」がCEATEC 2020 ONLINEで「総務大臣賞」を受賞
14:00 HKT/SGT
NEC、GMOペイメントゲートウェイに請求書デジタル化サービスを提供
14:00 HKT/SGT
日立、数十人、数百人規模の最適な勤務シフトを作成するソリューションを提供開始
11:00 HKT/SGT
富士通、理研様のデータ科学基盤「HOKUSAI-SailingShip」が本格稼働開始
10:00 HKT/SGT
NEC、適時・適所・適材の人材配置を加速 新会社「NECライフキャリア」を設立
10:00 HKT/SGT
NEC、HCI専用モデルでサブスクリプションサービスやBCP対策を支援するソリューションを発売
10:00 HKT/SGT
Fujitsu Commences Full-Scale Operation of HOKUSAI - SailingShip, RIKEN's New Data Science Infrastructure
09:39 HKT/SGT
New ECLIPSE CROSS Reveals Radical New Styling and Expands Plug-In Hybrid Option
08:45 HKT/SGT
UNISOC and China Unicom Deploy World's First E2E Network Slicing Solution
03:00 HKT/SGT
Indosat Ooredoo, Smart Axiata, PLDT Global and over 50 mobile operators from the region gather to shape the future of intelligent connectivity in Asia
02:00 HKT/SGT
Saturday, October 17, 2020
Exhibition Taiwantrade.comがファッションワールド東京2020に出展:オフライン+オンライン展示会を通じて台湾の中小企業のビジネスチャンスを探る
19:00 HKT/SGT
インフィニット・テックグローバル有限会社は、ITTxトークンの発売と今後の事業開発計画を発表
19:00 HKT/SGT
 ACN Search:

The CENTRESTAGE virtual runway shows officially begin today. Combining traditional fashion shows with computer-generated imagery, these unique runway events feature collections from more than 40 Hong Kong and Asian designers.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »