Latest Press Releases
Wednesday, October 14, 2020
富士通とバンキングチャネルソリューションズ、みずほ銀行様に営業店事務のデジタルシフトを加速するタブレットソリューションを提供
10:00 HKT/SGT
Valarhash Introduces Mining Machine Hosting Plans and Services
06:00 HKT/SGT
Tuesday, October 13, 2020
索尼国际教育携手网龙华渔教育推出 "教育云平台" 进军日本市场
19:01 HKT/SGT
索尼國際教育攜手網龍華漁教育推出「教育雲平台」 進軍日本市場
19:00 HKT/SGT
WARC releases Guide to Brand activism in the Black Lives Matter era
18:00 HKT/SGT
WIMI's Dr. Guo Songrui: The development and application prospect of holographic technology: light field collection
17:00 HKT/SGT
Fujitsu and PeptiDream Achieve Milestone in Joint Research for Peptide Drug Candidates with High-Speed, High-Precision Exploration Technology
16:04 HKT/SGT
Fujitsu Commences Joint Research with World-Leading Institutions for Innovations in Quantum Computing
15:41 HKT/SGT
Hitachi ABB Power Grids and Tensio TN AS to deliver Norway's First Fully Digital, Eco-efficient Substation
15:25 HKT/SGT
トヨタなど、燃料電池大型トラックの走行実証を2022年春頃より開始
15:00 HKT/SGT
Toyota: Heavy-Duty Fuel Cell Electric Truck Verification Tests to Start in Spring 2022
14:22 HKT/SGT
US researchers seek 6,000+ participants for world's largest eating disorder genetics study
14:00 HKT/SGT
富士通とペプチドリーム、高速かつ高精度に中分子医薬品候補化合物の探索を実現
12:00 HKT/SGT
富士通研究所、量子コンピューティングの実現に向け、グローバルでのオープンイノベーションにより最先端研究機関と共同研究を開始
12:00 HKT/SGT
DENSO Developed New Generation Battery-Monitoring Integrated Circuit for Lithium-ion Batteries, a Key component of Battery ECUs
10:54 HKT/SGT
NEC C&C Foundation Awards 2020 C&C Prize
10:17 HKT/SGT
NEC、顧客が保有するデータの補完・拡張をAIで支援する「NEC Data Enrichment」サービスを提供開始
10:00 HKT/SGT
NXP、NECが楽天モバイル向けマッシブMIMO 5Gアンテナ無線子局向けにNXPのRF Airfastマルチチップ・モジュールを採用したことを発表
10:00 HKT/SGT
デンソー、電池ECUのコア部品、次期型「リチウムイオン電池監視IC」を開発
09:00 HKT/SGT
NEC Selects NXP RF Airfast Multi-chip Modules for Massive MIMO 5G Antenna Radio Unit for Rakuten Mobile in Japan
08:00 HKT/SGT
Wintermar Offshore (WINS:JK) Certified for ISO 45001:2018
00:00 HKT/SGT
Monday, October 12, 2020
NEC's iPASOLINK EX Advanced Dual drives the evolution of 5G
17:03 HKT/SGT
EMC Provides One-stop Marketplace for Businesses to Buy Electricity and Offset Consumption
16:00 HKT/SGT
国庆业绩远超去年同期 同程艺龙多项数据显示下沉市场增长空间巨大
15:31 HKT/SGT
國慶業績遠超去年同期 同程藝龍多項數據顯示下沉市場增長空間巨大
15:30 HKT/SGT
三菱重工サーマルシステムズ、3年連続で豪州におけるエアコンの最優秀ブランドに
14:00 HKT/SGT
Fujitsu Plans Global Launch of "Monozukuri" Solutions to Accelerate Digital Transformation in Manufacturing for the "New Normal" Era
10:02 HKT/SGT
富士通、製造業の競争力強化、働き方の多様化に向け、ニューノーマル時代のものづくりソリューションを提供
10:00 HKT/SGT
Ogier on the Podium, Evans Remains Championship Leader for Toyota Gazoo Racing
09:36 HKT/SGT
沧港铁路有限公司公布于香港联合交易所有限公司主板上市计划详情
09:02 HKT/SGT
滄港鐵路有限公司公佈於香港聯合交易所有限公司主板上市計劃詳情
09:01 HKT/SGT
Canggang Railway Limited Announces Details of Proposed Listing on the Main Board of The Stock Exchange of Hong Kong Limited
ZW3D 2021: より複雑な設計・製造に対応し続く
ZW3D 2021: より複雑な設計・製造に対応し続く
中集集團出手私有化中集天達 志在必得吸引投資者押注
08:31 HKT/SGT
CIMC to Privatise CIMC-TianDa, a Determined Effort That Attracts Investors' Betting
08:30 HKT/SGT
Olympus Launches ENDO-AID, an AI-Powered Platform for Its Endoscopy System
02:00 HKT/SGT
Saturday, October 10, 2020
Gipnetix PTE. LTD Launches an Online Platform that Will Take Brands Development to the New Heights
21:00 HKT/SGT
Friday, October 9, 2020
Woori BMO Group Reports on Clover Health as They Go Public in $3.7 Billion SPAC Deal
21:00 HKT/SGT
田中贵金属:作为液态钌前驱物实现了世界级行业标准蒸汽压力数值 开发了CVD/ALD用前驱物“TRuST”
19:00 HKT/SGT
NR Instant Produce (NRF) IPO: First Thai Listing in Plant-based Food Business
15:00 HKT/SGT
富士通、働き方改革における実践知とテクノロジーを融合させたソリューション「FUJITSU Work Life Shift」を提供開始
13:40 HKT/SGT
Fujitsu Reimagines Working Styles with New "FUJITSU Work Life Shift" Solutions
13:36 HKT/SGT
Hitachi Exhibits in the "CEATEC 2020 ONLINE"
12:36 HKT/SGT
 ACN Search:

The CENTRESTAGE virtual runway shows officially begin today. Combining traditional fashion shows with computer-generated imagery, these unique runway events feature collections from more than 40 Hong Kong and Asian designers.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »