Latest Press Releases
Friday, October 9, 2020
Hitachi Exhibits in the "CEATEC 2020 ONLINE"
12:36 HKT/SGT
力世纪将亮相中国国际进口博览会
12:36 HKT/SGT
力世紀將亮相中國國際進口博覽會
12:35 HKT/SGT
APOLLO FUTURE MOBILITY GROUP to Participate in China International Import Expo
12:34 HKT/SGT
Aurix, the World's Most Optimized Exchange, Announces Its Pre-Sale
10:00 HKT/SGT
マツダ、新型コンパクトSUV「MAZDA MX-30」を発売
09:00 HKT/SGT
東京大学とエーザイ、標的タンパク質分解技術の開発と創薬に向けた共同研究契約を締結
09:00 HKT/SGT
Moms on Watch: Ni-Q Summary Judgement Illustrates Prolacta's Deceptive Business Practices
07:00 HKT/SGT
Thursday, October 8, 2020
Raffles Financial Enters into Strategic Partnership with Japan's Pacific Bays Capital
21:00 HKT/SGT
Hitachi ABB Power Grids India wins INR 100 crore order from HPCL Rajasthan Refinery Limited
18:01 HKT/SGT
JENCOによる分散型レンディング
17:00 HKT/SGT
JENCOによる分散型レンディング
17:00 HKT/SGT
デジタル資産・ブロックチェーン・分散型金融リスクとセーフガード
16:00 HKT/SGT
16:00 HKT/SGT
The University of Tokyo and Eisai Announce Research Collaboration for the Development and Drug Discovery of Targeted Protein Degradation Technology
13:18 HKT/SGT
乐享互动2020年上半年净利润大幅增加123.3%
12:04 HKT/SGT
樂享互動2020年上半年淨利潤大幅增加123.3%
12:02 HKT/SGT
Joy Spreader's 2020 Interim Net Profit Surges 123.3%
12:00 HKT/SGT
HKIoD Voices Reservations about "Lead INED" but Affirms Room for Improving Effectiveness of INEDs
11:50 HKT/SGT
NEC OncoImmunity AS and Oslo University Hospital Team Up to Develop a Diagnostic for COVID-19 using Artificial Intelligence
11:43 HKT/SGT
日立、企業や組織の理念やビジョン、施策に対する従業員の共感度合いを分析する「共感モニタリングサービス」を提供開始
11:30 HKT/SGT
Fujitsu Launches Private 5G Services to Accelerate Customers' Digital Transformation
10:14 HKT/SGT
NECオンコイミュニティとオスロ大学病院、AIを活用した新型コロナウイルス感染症の新たな診断方法について共同開発を開始
10:00 HKT/SGT
JCB and NTT Com to Demonstrate Multifunctional Mobile Wallet App
10:00 HKT/SGT
富士通、お客様のDXを加速するローカル5Gのサービスを提供開始
09:40 HKT/SGT
富士通、日本マイクロソフトと製造現場におけるローカル5Gを活用したシステムの有効性を検証
09:40 HKT/SGT
デンソーとデンソーウェーブ、QRコードがIEEEマイルストーンに認定
09:00 HKT/SGT
AVIA's Satellite Industry Forum highlights the resilience of the satellite industry and the key role it will continue to have in this age of connectivity
08:00 HKT/SGT
Clavent's TESTCON 2020 Receives Remarkable Response with 20+ Countries Participating Virtually
05:37 HKT/SGT
Triller to Offer Live Streaming Starting on October 12th
03:30 HKT/SGT
Wednesday, October 7, 2020
2016 Tang Prize Laureates Doudna and Charpentier Winners of 2020 Nobel Prize in Chemistry
21:00 HKT/SGT
Epazz DeskFlex Expands to Latin America; Mexico as the Pioneering Country to Adopt Multi-Language Desk Booking Software Amidst COVID-19 Pandemic
19:00 HKT/SGT
香港董事学会对设置「首席独立非执行董事」持保留意见 惟认为独立非执行董事在有效发挥职能方面有改善空间
18:04 HKT/SGT
香港董事學會對設置「首席獨立非執行董事」持保留意見 惟認為獨立非執行董事在有效發揮職能方面有改善空間
18:02 HKT/SGT
諾維娜全球生命醫療集團聯合創始人羅爾偉與羅彌倫宣布合法分離商業利益
18:00 HKT/SGT
诺维娜全球生命医疗集团联合创始人罗尔伟与罗弥伦宣布合法分离商业利益
18:00 HKT/SGT
Hitachi Automotive Systems Has New Automated Parking Brake
15:23 HKT/SGT
Terence Loh and Nelson Loh, Co-Founders of Novena Global Healthcare, Announce Legal Separation of Business Interests
13:00 HKT/SGT
DENSO Receives IEEE Milestone for QR Code
12:18 HKT/SGT
嘉和生物成功登陸香港聯交所主板
12:02 HKT/SGT
嘉和生物成功登陆香港联交所主板
12:00 HKT/SGT
德利機械控股有限公司公佈由香港交易所GEM轉往主板上市
11:02 HKT/SGT
Tak Lee Machinery Holdings Limited Announces Transfer of Listing from GEM to the Main Board of HKEX
天大药业收购瑶池医疗及瑶池养生并达成深度合作
11:00 HKT/SGT
 ACN Search:

The CENTRESTAGE virtual runway shows officially begin today. Combining traditional fashion shows with computer-generated imagery, these unique runway events feature collections from more than 40 Hong Kong and Asian designers.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »