Latest Press Releases
Wednesday, November 20, 2019
Sojitz, NTT Com, NEC, NEC Networks & System Integration to Upgrade Communications Infrastructure in Myanmar
16:33 HKT/SGT
WARC Media Awards 2019 - Best Use of Data shortlist announced
16:30 HKT/SGT
双日、NTT Com、NEC、NECネッツエスアイの4社が協業し、ミャンマーの通信環境を大幅に改善するインフラを整備
15:30 HKT/SGT
マツダ、「第57回技能五輪全国大会」の2種目で金賞を受賞
15:00 HKT/SGT
TOYOTA、ロサンゼルスオートショーでRAV4のプラグインハイブリッド車を世界初披露
14:00 HKT/SGT
Toyota Revs Up Lineup with New 302-Horsepower RAV4 Prime
13:48 HKT/SGT
Mayo Clinic, Hitachi to Build First, Next-Generation, Carbon Ion Therapy Treatment Facility in North America
13:34 HKT/SGT
Eisai's Equfina 50mg Tablets (Safinamide Mesilate) Launched in Japan
13:01 HKT/SGT
中再寿险深圳分公司推出智能银保服务模式
12:26 HKT/SGT
中再壽險深圳分公司推出智慧銀保服務模式
12:25 HKT/SGT
エーザイ、パーキンソン病治療剤「エクフィナ(R)錠 50mg」(一般名:サフィナミドメシル酸塩)を日本において新発売
12:00 HKT/SGT
米国メイヨー・クリニックと日立が北米初の重粒子線治療システムの納入に関する基本合意書を締結
12:00 HKT/SGT
LEXUS、LAオートショーで「LC500」のコンバーチブルモデルを世界初公開
11:00 HKT/SGT
The Stunning Lexus LC 500 Convertible Makes its Global Debut at the 2019 Los Angeles Auto Show
10:06 HKT/SGT
ソニー、人類のクリエイティビティの拡張に向けて人工知能(AI)の研究開発を加速する「Sony AI」を新設
10:00 HKT/SGT
ミツウロコCSとNEC、LPガスの配送業務効率化に向けた実証実験の結果、配送回数・平均配送業務時間を約3割削減
10:00 HKT/SGT
Strong exhibitor participation at Singapore Airshow underscores Asia's positive growth outlook for aerospace and defence industries
06:23 HKT/SGT
Tuesday, November 19, 2019
佳源国际(02768.HK) 竞得江苏盐城地块国有建设用地使用权
20:07 HKT/SGT
佳源國際(02768.HK) 競得江蘇鹽城地塊國有建設用地使用權
20:06 HKT/SGT
Layla Dong, a Female Leader Rebuilding Traditional Finance with Blockchain
19:48 HKT/SGT
19:00 HKT/SGT
弘陽地產榮獲信報上市公司卓越大獎2019
18:30 HKT/SGT
中国通海金融连续第二年荣获《信报财经新闻》「上市公司卓越大奖2019」(主板) 殊荣
18:15 HKT/SGT
中國通海金融連續第二年榮獲《信報財經新聞》「上市公司卓越大獎2019」(主板) 殊榮
18:13 HKT/SGT
Tonghai Financial Wins "Listed Company Awards of Excellence 2019" by HKEJ For The Second Consecutive Year
18:12 HKT/SGT
Asian Logistics & Maritime Conference opens today
18:00 HKT/SGT
トヨタのキャッシュレス決済アプリ「TOYOTA Wallet」誕生
14:00 HKT/SGT
「第57回技能五輪全国大会」にて日立グループの選手が金メダル4個を獲得
14:00 HKT/SGT
三菱重工、第57回技能五輪全国大会で原子力事業部にて「構造物鉄工」金メダル、「電気溶接」銀メダルを獲得
13:00 HKT/SGT
HRCとアレックス・マルケス選手の契約が合意
13:00 HKT/SGT
Hitachi and Cambridge Renew 30 Year Research Partnership
12:01 HKT/SGT
Showa Denko to License Vinyl Acetate Monomer Technology to Shenghong Refining Petrochemical, China
11:30 HKT/SGT
昭和電工、中国 盛虹煉化社(連雲港)向けに酢酸ビニルモノマーの製造技術ライセンスを供与
11:30 HKT/SGT
三菱電機とNECが製造業における5G活用に向けた共同検証を開始
11:00 HKT/SGT
MSC任命Soren Toft為集團集裝箱航運物流首席執行官
11:00 HKT/SGT
MSC任命Soren Toft为集团集装箱航运物流首席执行官
11:00 HKT/SGT
MSC Appoints Soren Toft as CEO for Container Shipping & Logistics
10:00 HKT/SGT
富士通と理研、スーパーコンピュータ「富岳」のプロトタイプがGreen500で世界1位を獲得
09:00 HKT/SGT
Fujitsu and RIKEN Claim 1st Place in the Green500 with Prototype of Fugaku Supercomputer
08:06 HKT/SGT
Monday, November 18, 2019
HPX announces that JCHX will become a 19.9% shareholder in Cordoba Minerals
22:00 HKT/SGT
21:00 HKT/SGT
Wintermar secures 7-year contracts for 2 Platform Supply Vessels
20:00 HKT/SGT
认购已超20亿!富途证券领衔阿里IPO打新进行时
17:08 HKT/SGT
認購已超20億!富途證券領銜阿里IPO打新進行時
17:06 HKT/SGT
トヨタ・モビリティ基金、AIやデータを活用しバンコクの交通渋滞の緩和を目指すプロジェクトを開始
17:00 HKT/SGT
 ACN Search:

Jatiluhur Dam welcomes Jatiluhur Jazz Festival 2019 to the most exotic locale in West Java just 70k from Jakarta.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »