Latest Press Releases
Friday, July 31, 2020
BluE Nexus and Toyota to Strengthen Sales Structure of Electrified Systems to Prepare for Accelerated Adoption of Electrified Vehicles
11:28 HKT/SGT
Eisai: Application for Additional Indication of Anti Cancer Agent Lenvima for Unresectable Thymic Carcinoma Submitted in Japan
08:31 HKT/SGT
Mitsubishi Heavy Industries and Copenhagen Infrastructure Partners Enter into Joint Venture to Develop Offshore Wind in Hokkaido, Japan
08:06 HKT/SGT
Singapore Cancer Drug ETC-159 Advances Further in Clinical Trials
08:00 HKT/SGT
Thursday, July 30, 2020
HKTDC Entrepreneur Day: Start-ups get insights into overcoming challenges
16:00 HKT/SGT
エーザイとMSD、抗がん剤「レンビマ(R)」について日本において切除不能な胸腺がんに係る適応追加を申請
16:00 HKT/SGT
NECの顔認証を活用した三井不動産グループのホテル「sequence」が営業開始
16:00 HKT/SGT
Mazda Production and Sales Results for June 2020 and for January through June 2020
15:34 HKT/SGT
マツダ、2020年6月および1~6月の生産・販売状況について(速報)
15:00 HKT/SGT
Honda、2020年6月度 四輪車 生産・販売・輸出実績を発表
15:00 HKT/SGT
Showa Aluminum Can Has a Ceremony to Celebrate the Completion of the Third Production Base in Vietnam
15:00 HKT/SGT
Audio StartUp Duolink Go Debuts Flagship SpeakerBuds
15:00 HKT/SGT
MITSUBISHI MOTORS Announces Production, Sales and Export Figures for June 2020 and First Half of Calendar Year 2020
14:54 HKT/SGT
Honda Sets Monthly Records for Automobile Production in China
14:26 HKT/SGT
Wintermar Offshore (WINS:JK) Reports 1H2020 Results
14:00 HKT/SGT
14:00 HKT/SGT
トヨタ、2020年6月のグローバル販売が前年比84%まで回復
13:30 HKT/SGT
Toyota's Global Sales Recover to 84% of Previous Year's Level in June 2020
12:38 HKT/SGT
昭和アルミニウム缶、ベトナム第三製造拠点の竣工式を挙行
11:30 HKT/SGT
Wednesday, July 29, 2020
智勤控股有限公司公布于香港联合交易所主板上市计划详情
17:40 HKT/SGT
智勤控股有限公司公佈於香港聯合交易所主板上市計劃詳情
17:39 HKT/SGT
Chi Kan Holdings Limited Announces Details of Proposed Listing on the Main Board of SEHK
17:38 HKT/SGT
CMB International Securities Maintains High Conviction "BUY" Rating on VPower Group
15:28 HKT/SGT
Projected Rebound of Southeast Asian Economies in 2021 Offer Growth Opportunities for Global Professional AudioVisual Businesses
15:08 HKT/SGT
招银国际证券对伟能集团维持确信「买入」评级
14:20 HKT/SGT
招銀國際證券對偉能集團維持確信「買入」評級
14:19 HKT/SGT
14:18 HKT/SGT
第一生命と富士通、AIがお客さまの意向に基づき保障プランを提示するシステムを開発
13:00 HKT/SGT
Injective Protocol Raises $2.6M For Decentralized Derivatives Exchange Protocol
12:00 HKT/SGT
ソニー、世界初 次世代メモリーカード規格のCFexpress Type A対応カードを発売
12:00 HKT/SGT
力高集团获惠誉上调评级展望至正面
10:02 HKT/SGT
力高集團獲惠譽上調評級展望至正面
10:01 HKT/SGT
Fitch Revises Redco's Outlook to Positive
10:00 HKT/SGT
東レとNEC、製品の品質検査情報をサプライチェーンで共有する品質データ基盤を構築
富士通、セグメントの一部変更に関するお知らせ
09:00 HKT/SGT
Tuesday, July 28, 2020
Fujitsu: Notice of Changes to Business Segments
17:51 HKT/SGT
三菱自動車、新型軽EV生産に向けて、水島製作所で大型設備投資を実施
16:00 HKT/SGT
MITSUBISHI MOTORS Announces Large-Scale Investment in Mizushima Plant to Manufacture New Electric Kei-cars
15:28 HKT/SGT
TRI-AD、持株会社ウーブン・プラネット・ホールディングスおよび事業会社ウーブン・コア、ウーブン・アルファの新体制に移行
13:30 HKT/SGT
Toyota Research Institute - Advanced Development, Inc. Announces Expansion
12:54 HKT/SGT
NEC and Realeyes Announce Strategic Alliance in Emotion Analysis Solutions
11:31 HKT/SGT
マツダ、令和2年7月豪雨災害に対する支援について
11:00 HKT/SGT
Theragen Bio analyzes Korea's largest COVID-19 patient and coronavirus genomic data
11:00 HKT/SGT
エーザイ・DeNA 業務提携契約に基づきスマートフォンアプリ「Easiit(イージット)アプリ」を共同提供
10:00 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »