Latest Press Releases
Friday, January 17, 2020
Hitachi Completes Construction of H1 TOWER, One of World's Tallest Elevator Test Towers, at R&D and Manufacturing Facility in Guangzhou, China
08:33 HKT/SGT
Hitachi Joined WIPO GREEN as a Contributing Partner
08:07 HKT/SGT
Thursday, January 16, 2020
汇景控股有限公司于香港联合交易所主板挂牌上市
20:45 HKT/SGT
滙景控股有限公司於香港聯合交易所主板掛牌上市
20:44 HKT/SGT
Shares of Huijing Holdings Company Limited Commence Trading on the Main Board of HKEX
20:43 HKT/SGT
滙豐研究:增資方案反映母公司對國泰君安國際(1788.HK)強勁信心
18:48 HKT/SGT
中汇集团(0382.HK)公布截至2019年11月30日止三个月之业务进展
17:55 HKT/SGT
中滙集團(0382.HK)公佈截至2019年11月30日止三個月之業務進展
17:54 HKT/SGT
Edvantage Group (0382.HK) Announces its Business Update for The Three Months Ended 30 November 2019
17:53 HKT/SGT
【华富财经杰出企业大奖2019】颁奖典礼于2020年1月14日圆满举行
17:20 HKT/SGT
【華富財經傑出企業大獎2019】頒獎典禮於2020年1月14日圓滿舉行
17:19 HKT/SGT
Quamnet Outstanding Enterprise Awards 2019 ceremony Successfully Held on 14 January 2020
17:18 HKT/SGT
Genesys Introduces Experience as a Service Enabling Organizations to Deliver True Personalization
17:00 HKT/SGT
日立が環境関連技術のマーケットプレイス「WIPO GREEN」にパートナーとして参画
16:00 HKT/SGT
日立と日立電梯(中国)、世界トップクラスの高さを有するエレベーター試験塔「H1 TOWER」が中国・広州の研究開発・製造拠点内に完成
16:00 HKT/SGT
富士通とUpstream Security、コネクテッドカーのセキュリティ分野で協業を開始
15:00 HKT/SGT
Fujitsu and Upstream Security Partner for Vehicle Security
14:23 HKT/SGT
China Agri (606.HK) Announces the Profit Attributable to Owners of the Company for 2019 Expected to Decline 8% to 11% YoY
13:36 HKT/SGT
トヨタ自動車、マルチモーダルモビリティサービス「my route」のサービス提供エリアを全国へ順次拡大
13:00 HKT/SGT
Toyota to Gradually Expand Service Area of "my route", the Multi-Modal Mobility Service
12:08 HKT/SGT
マツダ、MAZDA CX-30の「SKYACTIV-X」搭載車を発売
11:00 HKT/SGT
日立インダストリアルプロダクツ、鉄道車両および部品溶接のEU安全性規格「EN 15085認証」を取得
11:00 HKT/SGT
34th Qinhuai Lantern Festival invites Global Netizens for Online Lighting Ceremony
11:00 HKT/SGT
NECファシリティーズ、IoT・AIを活用して生産工場におけるインフラ設備の故障予兆検出システムの実証実験を開始
10:30 HKT/SGT
NECソリューションイノベータ、「NEC 東洋療法支援ソリューション 施術ノート管理サービス」を提供開始
10:00 HKT/SGT
Toyota and Joby Aviation are Flying to New Heights Together
08:06 HKT/SGT
파트너라이즈, 한국 여행 메타서치 앱 올스테이의 독점 파트너 관리 솔루션사로 선정
08:00 HKT/SGT
Korean Travel Meta Search App Allstay Selects Partnerize as Its Exclusive Partner Management Solution
08:00 HKT/SGT
The Roads & Traffic Expo Thailand 2020 Keynote Speakers Announced
08:00 HKT/SGT
トヨタ自動車、空のモビリティの実現に向けて、Joby Aviationと電動垂直離着陸機(eVTOL)の開発・生産で協業
06:00 HKT/SGT
Wednesday, January 15, 2020
3,500+ finance, business leaders join Asian Financial Forum
19:00 HKT/SGT
网龙荣获“2019金港股最具价值教育股公司”大奖
18:02 HKT/SGT
網龍榮獲「2019金港股最具價值教育股公司」大獎
18:01 HKT/SGT
NetDragon Wins "The Best Value Education Stock" at Golden Hong Kong Stocks Awards 2019
18:00 HKT/SGT
いすゞとHondaが燃料電池(FC)大型トラックの共同研究契約を締結
15:00 HKT/SGT
Isuzu and Honda Sign an Agreement to Conduct Joint Research on Fuel Cell-powered Heavy-duty Trucks
14:27 HKT/SGT
NEC Qualifies 20 Fiber Pair Subsea Telecom Cable Systems, with Further Advances Soon
11:00 HKT/SGT
NEC、オフィス内の持ち運びに配慮した14型スタンダードノートPCなど働き方改革を支援するMate/VersaProシリーズのラインアップを強化
富士通、従業員7万人を対象とした大規模ながん教育を実施
上海建桥教育获国际基金追捧 低估值增长高可期
08:31 HKT/SGT
上海建橋教育獲國際基金追捧 低估值增長高可期
08:30 HKT/SGT
World's Greatest Videos(TM) Announces $100,000 2019 Grand Prize Winner
03:15 HKT/SGT
「World's Greatest Videos」 宣布2019年100,000美元大獎得主
03:15 HKT/SGT
World's Greatest Videos 宣布2019年100,000美元大奖得主
Tuesday, January 14, 2020
Asia-Pacific has Record Year for Clinical Trials according to Novotech
23:00 HKT/SGT
 ACN Search:

Jatiluhur Dam welcomes Jatiluhur Jazz Festival 2019 to the most exotic locale in West Java just 70k from Jakarta.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »