Latest Press Releases
Wednesday, May 18, 2022
Fujitsu Signs Strategic Collaboration Agreement with AWS to Accelerate Digital Transformation in Finance and Retail Industry
13:51 HKT/SGT
莲鑫集团下属莲鑫基金与安谋科技中方股东就收购安谋科技51%股权签署意向书
11:50 HKT/SGT
富士通、AWSと金融業界および小売業界のDX加速に向けて戦略的協業
10:30 HKT/SGT
NEC、杉並区の安全・安心なまちづくりに向けてAI技術を活用し交通流・人流を分析する実証実験を実施
Tuesday, May 17, 2022
荧德控股年度收益增加32.8%创新高
23:02 HKT/SGT
熒德控股年度收益增加32.8%創新高
23:01 HKT/SGT
Vistar Holdings Hits Record High Annual Revenue Up by 32.8% Y-o-Y
23:00 HKT/SGT
神鋼集團:關於日本國內首次低碳高爐鋼材''Kobenable Steel''的商品化
16:00 HKT/SGT
神钢集团:关于日本国内首次低碳高炉钢材''Kobenable Steel''的商品化
16:00 HKT/SGT
Kobe Steel to launch "Kobenable Steel", Japan's first low CO2 blast furnace steel
16:00 HKT/SGT
Deputy Directors from Kenyan Ministry of ICT and ICT Authority along with INTERPOL's Director of Cybercrime to speak at CyFrica 2022
15:09 HKT/SGT
积极回馈投资者产品屡获殊荣 金嗓子用实力铸就坚强品牌内核
14:28 HKT/SGT
積極回饋投資者產品屢獲殊榮 金嗓子用實力鑄就堅強品牌內核
14:27 HKT/SGT
Yew Lee Pacific Group Berhad Launches Prospectus for ACE Market IPO
12:30 HKT/SGT
三菱重工、バーレーンの大手国営アルミニウム精錬会社・アルバ社とEPC契約を締結
12:20 HKT/SGT
昭和電工、不飽和ポリエステル樹脂およびビニルエステル樹脂の販売価格改定を発表
11:30 HKT/SGT
Alba Signs Agreement with Mitsubishi Power & SEPCOIII as EPC Contractor for Block 4 in Power Station 5
11:26 HKT/SGT
富士通と理化学研究所、スーパーコンピュータ「富岳」とシミュレーション融合型AIを活用した次世代IT創薬技術の共同研究を開始
11:20 HKT/SGT
NEC、国内企業で最大規模となるAI研究用スーパーコンピュータの構築を開始
11:00 HKT/SGT
Fujitsu and RIKEN start joint research on next-generation IT drug discovery technology using the supercomputer Fugaku and simulation integrated AI
10:32 HKT/SGT
コインスター、兵庫県初・広島県では2店舗目のマシン設置
コインスター、兵庫県初・広島県では2店舗目のマシン設置
10:00 HKT/SGT
Insights from Davos: Web3 Consolidation Underway, Meta Alliance Launch, Web3 Reserve System
08:03 HKT/SGT
Monday, May 16, 2022
United Labs GmbH Announces the Launch of Its Next Generation NFT Project - United Bear Society
21:00 HKT/SGT
富通保險推出更優越自願醫保靈活計劃「悅康保」
18:26 HKT/SGT
谭仔国际年度经调整溢利上升17.8%至HK$1.65亿港元
17:37 HKT/SGT
譚仔國際年度經調整溢利上升17.8%至HK$1.65億港元
17:36 HKT/SGT
Tam Jai International's Adjusted Profit for the Year Rises by 17.8% to HK$165.5 Million
17:35 HKT/SGT
富士通、「Fujitsu Technology and Service Vision 2022」を策定
17:00 HKT/SGT
中信国际电讯 CPC 推出SmartCLOUD™ Container容器服务 协助企业利用先进容器化技术加快部署业务应用程序 精简流程、提升营运效率
14:32 HKT/SGT
中信國際電訊 CPC 推出SmartCLOUD™ Container容器服務 協助企業利用先進容器化技術加快部署業務應用程式 精簡流程、提升營運效率
14:31 HKT/SGT
CITIC Telecom CPC launches SmartCLOUD(TM) Container Service to Empower Businesses for Application Development
14:30 HKT/SGT
日立、ベトナム全土に行き届く新たな金融サービスの確立に向け、ベトナム郵便・ベトクレジットと協業を開始
14:00 HKT/SGT
Fujitsu Charts Path to Purpose-driven Leadership with "Technology and Service Vision 2022"
12:12 HKT/SGT
Mitsubishi Shipbuilding and NYK Line Obtain Approval in Principle (AiP) from Classification Society ClassNK for Large LCO2 Carrier
11:41 HKT/SGT
伊藤園と富士通、AI画像解析による茶葉の摘採時期判断技術を開発
11:00 HKT/SGT
NECファシリティーズ、カーボンニュートラルの実現に貢献するレジリエンス強化型ZEBプロジェクトを完了
11:00 HKT/SGT
三菱造船と日本郵船、大型LCO2船の設計基本承認(AiP)を船級協会から取得
透云生物旗下「莱茵衣藻」获批为国家新食品原料
09:38 HKT/SGT
透雲生物旗下「萊茵衣藻」獲批為國家新食品原料
09:37 HKT/SGT
The Lan Space Announces The Summit In Davos
08:26 HKT/SGT
顺丰同城H股全流通申请获证监会受理 业内:有利于改善流动性和成交量
08:01 HKT/SGT
The Executive Talk: Kerry Express (Thailand) PCL (SET: KEX)
08:00 HKT/SGT
順豐同城H股全流通申請獲證監會受理 業內:有利於改善流動性和成交量
08:00 HKT/SGT
El Salvador's Ambassador to the United States to Represent the El Salvador People at GBA's Blockchain & Sustainable Economic Growth Conference
01:06 HKT/SGT
 ACN Search:

A Value Model for Responsible Business: The new Value Research Center (VRC) white paper was officially released today. The VRC initiative is aimed at improving company performance and social impact.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »