Latest Press Releases
Wednesday, April 21, 2021
コインスター、3月のマシン設置実績発表
11:00 HKT/SGT
NEC、国土交通省 関東地方整備局のインフラ分野のDXの取り組みを支援するためCADシンクライアントソリューションを提供
10:00 HKT/SGT
Edvantage Group (0382.HK) Interim Results Exceed Expectations, Adjusted Net Profit Up 32.5% to RMB199.9 Million
00:35 HKT/SGT
Redsun Services Acquires 80% Equity Interest in Each of Gaoli Property and Jiangsu Gaoli Meijia for RMB73.54 Million
00:08 HKT/SGT
Tuesday, April 20, 2021
弘陽服務以人民幣7,354萬元收購高力物業及江蘇高力美家80%權益
22:09 HKT/SGT
中汇集团(0382. HK)2021财年中期业绩超预期
21:20 HKT/SGT
中滙集團(0382. HK)2021財年中期業績超預期
21:19 HKT/SGT
Torum Closes Million Dollars Private Round to Create The First Social Media Platform with NFT & DeFi Innovations
21:00 HKT/SGT
21:00 HKT/SGT
문스테이크, 창업 1주년 기념! 1년만에 세계 10대 스테이킹 업체로 급성장
20:00 HKT/SGT
Moonstake1周年を迎える 1年で世界トップ10のステーキングプロバイダーに急成長
20:00 HKT/SGT
Moonstake Celebrates Our First Anniversary - World's Top 10 Staking Providers in One Year
20:00 HKT/SGT
HKTDC's debut Lifestyle ShoppingFest opens 28 April
19:00 HKT/SGT
视频化浪潮中扬帆起航 哔哩哔哩动力十足
17:06 HKT/SGT
視頻化浪潮中揚帆起航 嗶哩嗶哩動力十足
17:05 HKT/SGT
Honda、「Clarivate Top 100 グローバル・イノベーター2021」を受賞
17:00 HKT/SGT
三菱重工、機構改革および人事異動を発表
14:30 HKT/SGT
Bina Puri wins RM183 million building job in Nepal
14:00 HKT/SGT
都市丽人2020年营收超30亿元 全面革新成效显著
13:16 HKT/SGT
都市麗人2020年營收超30億元 全面革新成效顯著
13:15 HKT/SGT
Honda、安全運転教育用「ドライビングシミュレーター」をマイナーモデルチェンジし発売
11:30 HKT/SGT
Cipia再獲國內整車廠兩筆訂單
11:12 HKT/SGT
Moonstake Wallet Now Supports Staking of ORBS
11:05 HKT/SGT
문스테이크 지갑, ORBS의 스테이킹 지원 공식 발표
11:00 HKT/SGT
Moonstake WalletがORBSステーキングを提供開始
11:00 HKT/SGT
エーザイ、Lecanemab(BAN2401)の早期アルツハイマー病に対する18カ月の臨床第IIb相試験の結果が査読学術専門誌Alzheimer's Research and Therapy誌に掲載
11:00 HKT/SGT
富士通など8社、個人と企業が互いの成長に貢献し合う関係性の社会実装を目指す「キャリアオーナーシップとはたらく未来コンソーシアム」を発足
10:30 HKT/SGT
德事商务中心上榜英国《金融时报》2021亚太区高增长500强
10:20 HKT/SGT
德事商務中心獲《金融時報》選為亞太區內發展最迅速的企業之一
10:19 HKT/SGT
TEC named one of Asia's fastest growing companies by the Financial Times
10:18 HKT/SGT
NEC、新たに那覇空港に顔認証技術を活用した税関検査場電子申告ゲートを提供
10:00 HKT/SGT
Eisai: 18-Month, Pre-Specified Analysis Showing Consistent Reduction in Clinical Outcome Measures from a Lecanemab (BAN2401) Phase 2b Clinical Trial in Early Alzheimer's Disease
08:23 HKT/SGT
Monday, April 19, 2021
Honda Exhibits the World Premiere of the "Honda SUV e:prototype" at Auto Shanghai 2021
23:01 HKT/SGT
Smart, Easy, Safe, Global: Bitpapa Launches Telegram Bot for Crypto Exchange
23:00 HKT/SGT
China Brilliant Global Limited (8026.HK) may own the world's first "Supply Chain Digital Bank". What will the value be?
16:50 HKT/SGT
朗华国际或造全球第一家“供应链金融数字银行”,投资价值几何?
16:43 HKT/SGT
朗華國際或造全球第一家“供應鏈金融數字銀行”,投資價值幾何?
16:42 HKT/SGT
三菱自動車、「マスプロダクツ型排水ポンプ実証試験の共同実施に関する基本協定書」の調印式に出席
15:30 HKT/SGT
安乐工程参与建设首创自动化车辆检验综合大楼
15:20 HKT/SGT
ATAL Participates in Building First-of-its-kind Automated Vehicle Examination Complex
15:20 HKT/SGT
安樂工程參與建設首創自動化車輛檢驗綜合大樓
15:19 HKT/SGT
Tech leaders in Australia are gathering virtually to discuss the roadmap for the Future of AI in the Country
15:00 HKT/SGT
三菱重工エンジニアリング、デジタルサービスプラットフォーム「optimaX」を提供
14:00 HKT/SGT
NECなど、横須賀市役所における電子請求ソリューション「Haratte」を活用した実証実験の結果を発表
13:00 HKT/SGT
Honda、2021年上海モーターショーで「Honda SUV e:prototype」を世界初公開
12:40 HKT/SGT
 ACN Search:

PERTAMINA PRIDE VLCC model replica for SOE Minister Erick Thohir and Pertamina President Director Nicke Widyawati with Directors of Pertamina and Pertamina International Shipping (PIS), symbolizing the inauguration at Semangka Bay, Lampung (4/15).

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »