Latest Press Releases
Tuesday, March 16, 2021
全球第三家天大館落子澳大利亞悉尼
19:53 HKT/SGT
The third TDMall in the world opened in Sydney, Australia
19:52 HKT/SGT
HKTDC International Sourcing Show opens tomorrow
18:00 HKT/SGT
#ContinuumBlockLegs - March Continuum Blockchain Legislation Summit
15:18 HKT/SGT
문스테이크, 하이브리드 엔터프라이즈급 블록 체인 오브스(Orbs)와 파트너십 체결! 오브스 유니버스에 지원 제공 예정
14:00 HKT/SGT
Moonstake Partners with Hybrid Enterprise-Grade Blockchain Orbs to Soon Provide Full-Scale Support for Orbs Universe
14:00 HKT/SGT
Snailotsより発売する特許を受けた多目的ベスト「Lumacarea」
12:00 HKT/SGT
Eisai: Anti-MTBR (Microtubule Binding Region) Tau Antibody E2814 is Selected on Clinical Study for Dominantly Inherited Alzheimer's Disease by Dian-Tu
10:37 HKT/SGT
JAL・NECなど、鹿児島空港・霧島市内にて「顔認証を活用したおもてなしサービス実証実験」を開始
10:00 HKT/SGT
NEC、枚方市とICTを活用した快適な街づくりに向けてスマート街路灯の実証実験を開始
10:00 HKT/SGT
富士通、医薬品の適正使用情報を電子カルテを通じて提供、質の高い医療サービスと患者のQOL向上に貢献
10:00 HKT/SGT
エーザイ、DIAN-TUは優性遺伝アルツハイマー病に対する臨床試験において、抗MTBR(Microtubule binding region: 微小管結合領域)タウ抗体E2814を選定
09:00 HKT/SGT
SCCG Management and Netacea Bring Leading Bot Protection Technology to North American iGaming Industry
08:01 HKT/SGT
哈根斯·伯曼法律事務所(HAGENS BERMAN),為一全國性上訴律師事務所,促請EHang Holdings Limited(EH)的投資者聯繫該公司,提交證券欺詐訴訟截止日期將臨近
06:00 HKT/SGT
Monday, March 15, 2021
Shimao Services Announces 2020 Annual Results
22:10 HKT/SGT
世茂服务公布2020年全年业绩
19:31 HKT/SGT
世茂服務公佈2020年全年業績
19:30 HKT/SGT
25th FILMART opens today as online event
19:00 HKT/SGT
亚太丝路投资与美尔雅订立投资合作框架协议
18:28 HKT/SGT
亞太絲路投資與美爾雅訂立投資合作框架協議
18:27 HKT/SGT
WaykiChainの名誉アンバサダー募集のお知らせ
Alvotech完成第二轮私募融资 两轮融资总额达1亿美元
17:40 HKT/SGT
Alvotech完成第二輪私募融資 兩輪融資總額達1億美元
17:39 HKT/SGT
Alvotech Completes Second Round of a US$100 Million Private Placement
17:38 HKT/SGT
日立と日立ビルシステム、ビルシステム事業の成長に向けて経営体制を強化
17:00 HKT/SGT
Tech and Government Leaders Unite to Drive the Future of AI in Indonesia at World AI Show
15:43 HKT/SGT
卓悦香港猫网店伙拍亚洲领先初创支付平台Atome
15:35 HKT/SGT
卓悅香港貓網店夥拍亞洲領先初創支付平台Atome
15:34 HKT/SGT
天能積極配合國家碳達峰、碳中和“3060目標” 助推經濟綠色高品質發展
10:01 HKT/SGT
天能积极配合国家碳达峰、碳中和“3060目标” 助推经济绿色高质量发展
10:00 HKT/SGT
宇都宮市とNEC、スマートシティ実現に向けて顔認証を活用した実証実験を開始
Sunday, March 14, 2021
The UREEQA Collection of Pledged Assets Welcomes Kenny Aronoff
08:00 HKT/SGT
Saturday, March 13, 2021
ワクチンの開発競争は終焉、しかし接種競争は今始まったばかり
15:00 HKT/SGT
Friday, March 12, 2021
追踪前第一大客户实控人持股,贝康医疗关联交易深度解析
21:58 HKT/SGT
追蹤前第一大客戶實控人持股,貝康醫療關聯交易深度解析
21:57 HKT/SGT
比特幣大火帶動區塊鏈概念 美股淘屏下一個動作是什麼?
19:02 HKT/SGT
比特币大火带动区块链概念 美股淘屏下一个动作是什么?
19:01 HKT/SGT
Glasstech Asia / Fenestration Asia 2021 Series: Upcoming Events for 2021
18:10 HKT/SGT
Blockpass Supports DuckStarter's Participating IDOs With Compliance Services
18:00 HKT/SGT
Honda Powered F1 Cars Start Pre-season Testing in Bahrain
16:52 HKT/SGT
Avance臨床客戶Atossa Therapeutics宣布了第一階段臨床研究的最終結果,該研究表明針對COVID-19研發的AT-301鼻噴霧劑的安全性和耐受性
16:40 HKT/SGT
Avance临床客户Atossa Therapeutics宣布了第一阶段临床研究的最终结果,该研究表明针对COVID-19研发的AT-301鼻喷雾剂的安全性和耐受性
14:57 HKT/SGT
富士通、FJcloudが政府情報システムのためのセキュリティ評価制度(ISMAP)のクラウドサービスリストに登録
14:00 HKT/SGT
理研と富士通、スーパーコンピュータ「富岳」が「第50回 日本産業技術大賞」の最高位「内閣総理大臣賞」を受賞
14:00 HKT/SGT
Hondaパワーユニット搭載 F1新型マシンのテストがスタート
14:00 HKT/SGT
 ACN Search:

CENTRESTAGE 2021 opened today at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre. The three-day event (10 to 12 September) opens to public visitors for the first time.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »