Latest Press Releases
Friday, March 12, 2021
JCB strikes strategic deal with WLA for providing JCB Contactless Kernel Specifications to WLA members
11:00 HKT/SGT
Eisai: Ministry of Health, Labour and Welfare Grants Orphan Drug Designation in Japan to Anti-Cancer Agent Lenvima (Lenvatinib) With Prospective Indication for Uterine Body Cancer
10:08 HKT/SGT
天能動力(0819.HK)助力我國實現製造業強國夢
10:01 HKT/SGT
天能动力(0819.HK)助力我国实现制造业强国梦
10:00 HKT/SGT
エーザイ、抗がん剤「レンビマ(R)」(レンバチニブ)が日本において「予定される効能又は効果」としての子宮体がんについて、厚生労働省より希少疾病用医薬品に指定
09:00 HKT/SGT
CropLife Asia's 'Drone for Pesticide Application' Online Forum draws Asian Policymakers and Global Experts
06:00 HKT/SGT
Thursday, March 11, 2021
移卡“产品+渠道+生态”竞争壁垒建立 中信建投给予买入评级
20:11 HKT/SGT
中信建投:移卡(9923)估值區間有望繼續提升
20:10 HKT/SGT
China Securities initiates YEAHKA (9923.HK) with BUY
20:09 HKT/SGT
ソニーとセーブ・ザ・チルドレン、災害に強い「レジリエントなコミュニティづくり」を共同で推進
13:00 HKT/SGT
富士通と京都大学、AIの推定根拠を説明できる遺伝子変異の病原性推定の検証システムを開発
13:00 HKT/SGT
Fujitsu, Kyoto University Develop Explainable AI Verification System for Estimating Disease-Causing Potential of Genetic Mutations
12:22 HKT/SGT
三菱自動車、欧州市場におけるルノーからのOEM供給を決定
NEC、東京都港区から窓口総合支援システムを受注
三菱自動車、執行役・執行役員およびその他重要人事を発表
09:00 HKT/SGT
ラックスリサーチ、デジタル分野で注目すべきスタートアップを発表
Wednesday, March 10, 2021
Size matters: Bimodal imaging receives nanoparticle enhancement
20:00 HKT/SGT
Chin Hin Group Property to acquire 45% stake in Aima Construction for RM31.5 million
19:00 HKT/SGT
New Step in Alliance Cooperation: Groupe Renault To Supply Models for Mitsubishi Motors in Europe
18:05 HKT/SGT
MITSUBISHI MOTORS to Procure OEM-models from Renault for Europe
17:59 HKT/SGT
朝云集团今日挂牌上市:龙头地位稳固 长期发展看好
17:06 HKT/SGT
朝雲集團今日掛牌上市:龍頭地位穩固 長期發展看好
17:05 HKT/SGT
移卡「數據+場景+流量」模式打開變現空間 中金公司給予跑贏行業評級
17:01 HKT/SGT
CICC Initiates YEAHKA with "Outperform" and target price HK$98.20
17:00 HKT/SGT
No. 1 in Fujian! RMB 880 Million of Import and Export of Agricultural and Fishery Products at Pingtan Port in 2020
17:00 HKT/SGT
3월 16일 문스테이크와 전략적 파트너인 RockX의 협업 웨비나 개최
16:00 HKT/SGT
Moonstake、戦略的パートナーRockXとの合同ウェビナー開催 - 3月16日(火)日本時間20時より
16:00 HKT/SGT
Moonstake Collaboration Webinar with RockX, Strategic Partner on March 16
14:00 HKT/SGT
BlackBixon Partners with redONE in Marketing Push for Ni Hsin Resources' F&B Business
14:00 HKT/SGT
日立、自社の出納業務において帳票の読み取り・照合の自動化を図りDXを推進
12:00 HKT/SGT
日立と西日本鉄道がニューノーマル時代の安全・快適な移動と経済の活性化の両立に向け、公共交通機関利用者の行動変容を促す実証実験を開始
11:00 HKT/SGT
AppsFlyer Promotes Sanjay Trisal As New General Manager of India, Southeast Asia, and Australia, New Zealand, To Strengthen Regional Collaboration
11:00 HKT/SGT
Singaporean Woman Founder of Edtech Start-Up KOCO Secures SGD700k in Seed Funding and Launches KOCO Space for Parents
10:00 HKT/SGT
Fujitsu Develops AI Model to Determine Concentration During Tasks Based on Facial Expression
09:45 HKT/SGT
ソニー、業界最多有効1億2,768万画素のグローバルシャッター機能搭載 大型CMOSイメージセンサーを産業機器向けに商品化
09:00 HKT/SGT
Fujitsu Launches Data-Driven Social Creation Platform in Joint Project with 9 Universities and 2 Research Institutes
08:00 HKT/SGT
HouseAfrica Announces Partnership With Domineum
01:10 HKT/SGT
Tuesday, March 9, 2021
STARシステムとは:GTRの予測分析プラットフォーム
22:00 HKT/SGT
STARシステムとは:GTRの予測分析プラットフォーム
22:00 HKT/SGT
淘屏成立區塊鏈事業群 任命鄧琳曦為事業群總裁
21:38 HKT/SGT
淘屏成立区块链事业群 任命邓琳曦为事业群总裁
21:37 HKT/SGT
TAOP Launches New Blockchain Business Division, Appoints Ms. Lin Deng President of the Division
21:36 HKT/SGT
Verofax Secures $1.2M Seed Round for Automation and Traceability Platform
21:00 HKT/SGT
 ACN Search:

CENTRESTAGE 2021 opened today at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre. The three-day event (10 to 12 September) opens to public visitors for the first time.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »