Latest Press Releases
Thursday, September 24, 2020
CITIC Telecom CPC and ASTRI Transform Customer Experience with AR-based Operations and Maintenance Solution
19:45 HKT/SGT
香港投資者關係協會宣布2020年第六屆香港投資者關係大獎得獎名單
19:11 HKT/SGT
Hong Kong Investor Relations Association Announces Winners of the 6th IR Awards 2020
19:10 HKT/SGT
Showa Denko Announces Merger between Consolidated Subsidiaries and Change of Company Name
18:00 HKT/SGT
TOYOTA GAZOO Racing、オンラインイベント「Online TGR Stage-ル・マン3連覇記念スペシャル-」10月2日(金)開催決定
17:00 HKT/SGT
昭和電工、連結子会社間の吸収合併および商号変更に関するお知らせ
15:00 HKT/SGT
富士通と独シュナイダー・ノイライター・アンド・パートナー社、「プラチナパートナーシップ」契約を締結
15:00 HKT/SGT
Fujitsu and SNP Announce Global Platinum Partnership Agreement -- Accelerating SAP S/4HANA Conversion Business with Advanced Data Transformation Technologies
13:55 HKT/SGT
三菱重工サーマルシステムズ、ビル用マルチエアコンの3D-CADデータを9月から順次公開 空調機器のBIM対応へ
13:00 HKT/SGT
Hitachi ABB Power Grids to Invest Over $100 Million in Strategic Realignment of Global High-Voltage Switchgear Business
12:30 HKT/SGT
マツダ、2019年度日本機械学会 部門賞受賞について
中国移动与艾伯科技订立5G室分系统设备采购合同
11:19 HKT/SGT
中國移動與艾伯科技訂立5G室分系統設備採購合同
11:18 HKT/SGT
富士通、令和2年度全国発明表彰「特許庁長官賞」を受賞
10:00 HKT/SGT
三菱商事、CO2有効利用への取組み/米国Blue Planet Systems Corporationとの協業契約締結について
三菱重工、機構改革及び人事異動を発表
デンソー、第70回自動車技術会賞「技術貢献賞」を受賞
09:00 HKT/SGT
애질렉스 바이오랩스, 세계에서 가장 정확한 칸나비노이드 분석법 개발
06:00 HKT/SGT
Wednesday, September 23, 2020
雅各臣就分拆品牌医疗保健业务递交上市申请表格(A1表格)
20:32 HKT/SGT
雅各臣就分拆品牌醫療保健業務遞交上市申請表格(A1表格)
20:31 HKT/SGT
Jacobson Pharma Submits Form A1 to Spin-off Its Branded Healthcare Business
20:30 HKT/SGT
ADERA and BreadTalk Group to Establish Technology JV to Develop Innovative Fintech and Digital Solutions for SMEs
18:00 HKT/SGT
Fashion talent shines at CENTRESTAGE
三菱重工、人事異動を発表
17:00 HKT/SGT
Mitsubishi Corporation: Use of CO2 in Concrete / Partnership with Blue Planet Systems Corporation
15:00 HKT/SGT
Hitachi Hosts "Hitachi Social Innovation Forum 2020 TOKYO ONLINE"
13:22 HKT/SGT
Agilex Biolabs開發了世界上最準確的大麻素測定
Agilex Biolabs开发了世界上最准确的大麻素测定
乐享互动登陆港交所 龙头享受行业高增长红利
12:39 HKT/SGT
樂享互動登陸港交所 龍頭享受行業高增長紅利
12:38 HKT/SGT
マツダ、第14回キッズデザイン賞受賞について
12:00 HKT/SGT
Agilex Biolabs Develops World's Most Accurate Cannabinoid Assay
12:00 HKT/SGT
日立、グループ最大規模のイベント「Hitachi Social Innovation Forum 2020 TOKYO ONLINE」を開催
嘉和生物迎新藥上市爆發期 估值提升空間大
11:00 HKT/SGT
嘉和生物迎新药上市爆发期 估值提升空间大
10:59 HKT/SGT
富士通、キヤノン様の新スーパーコンピュータシステムを受注
10:00 HKT/SGT
Hitachi ABB Power Grids Launches Open and Scalable Ecosystem for Digitalization of Transformers
09:38 HKT/SGT
Fujitsu to Deliver New Supercomputer System for Canon
09:25 HKT/SGT
エーザイ、「レンビマ(R)」(レンバチニブ)と「キイトルーダ(R)」(ペムブロリズマブ)の併用療法について2つの臨床試験から7種のがんに対する初めての臨床データを欧州臨床腫瘍学会年次総会において発表
09:00 HKT/SGT
エーザイ、抗てんかん剤「Fycompa(R)」の小児適応に関して欧州医薬品庁の医薬品委員会より承認勧告を受領
09:00 HKT/SGT
Eisai Receives Positive Opinion from EMA's CHMP on Use of Antiepileptic Agent Fycompa in Pediatric Patients
08:24 HKT/SGT
Eisai and Merck Present First-Time Data From Two Studies Evaluating KEYTRUDA (pembrolizumab) Plus LENVIMA (lenvatinib) in Seven Different Tumor Types at ESMO Virtual Congress 2020
08:10 HKT/SGT
AIM ImmunoTech、オランダ・ロッテルダムのエラスムス大学医療センターより膵臓癌で統計的に有意な陽性の生存率を得る
07:00 HKT/SGT
AIM ImmunoTech從荷蘭鹿特丹伊拉斯姆斯大學醫學中心 獲得胰腺癌的統計學上顯著的陽性存活結果
07:00 HKT/SGT
AIM ImmunoTech从荷兰鹿特丹伊拉斯姆斯大学医学中心 获得胰腺癌的统计学上显著的阳性存活结果
07:00 HKT/SGT
 ACN Search:

The CENTRESTAGE virtual runway shows officially begin today. Combining traditional fashion shows with computer-generated imagery, these unique runway events feature collections from more than 40 Hong Kong and Asian designers.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »