Latest Press Releases
Wednesday, September 25, 2019
Deeper Network shows its New Plan for Network Security
16:55 HKT/SGT
领跑运动鞋服行业 滔搏国际将赴港上市
15:36 HKT/SGT
領跑運動鞋服行業 滔搏國際將赴港上市
15:35 HKT/SGT
Mazda to Reveal First Mass-Production Battery EV at Tokyo Motor Show
15:31 HKT/SGT
Hitachi Begins Shipment of Trains from Kasado Works for the Thailand Bangkok Red Line Project
15:10 HKT/SGT
マツダ、東京モーターショーにて初の量産EVを世界初公開
体育运动全民参与 滔搏国际龙头优势突显
14:54 HKT/SGT
體育運動全民參與 滔搏國際龍頭優勢突顯
14:53 HKT/SGT
日立がタイ国鉄バンコクレッドライン向け新型鉄道車両の出荷を開始
14:00 HKT/SGT
三菱造船、舶用SOxスクラバーシステムDIA-SOx(R)の出荷開始
12:41 HKT/SGT
坐拥产品首发优势登陆IPO 复宏汉霖成年内生物科技第一股
12:26 HKT/SGT
坐擁產品首發優勢登陸IPO 復宏漢霖成年內生物科技第一股
12:24 HKT/SGT
破冰股复宏汉霖首日挂牌 步入商业化获利可期
12:18 HKT/SGT
破冰股復宏漢霖首日掛牌 步入商業化獲利可期
12:17 HKT/SGT
デンソー、緑化優良工場等表彰において大安製作所が日本緑化センター会長賞を受賞
11:00 HKT/SGT
NEC、ビジネスパートナーのソリューション創出を支援する「NEC共創コミュニティ for Partner」を開始
10:00 HKT/SGT
うわさの『再教育キャンプ』で虐待された人は実際に元気だ、国際的なメディア学者の「新疆の旅」で過去の偏見を完全に打破する
Tuesday, September 24, 2019
NEC to Develop Energy Storage Systems with Cells from Ambri Inc.
17:59 HKT/SGT
マツダ財団、2019年度の研究助成を決定
16:00 HKT/SGT
Philippines' AP Cargo reinforces digital transformation with implementation of Ramco Logistics Software
16:00 HKT/SGT
日立とTEAM PENSKEが2020年のスポンサーシップを継続
15:00 HKT/SGT
富士通・首都大学東京、マイクロ波を電力に変換する高感度ダイオードを開発
三菱自、軽商用車『ミニキャブ トラック』を一部改良
14:00 HKT/SGT
JST, Fujitsu, and Tokyo Metropolitan University Develop Highly Sensitive Diode, Converts Microwaves to Electricity
13:55 HKT/SGT
ソニー、高い性能を備えた上質なコンパクトモデルのスマートフォン『Xperia Ace』を「IIJmio」、「goo Simseller」、「mineo」、「nuroモバイル」より発売
13:00 HKT/SGT
三菱造船、新日本海フェリー向け大型フェリー受注、長崎本工場(立神)で建造
12:00 HKT/SGT
欧州臨床腫瘍学会年次総会におけるエーザイのがん領域の開発品・製品に関する演題について
11:00 HKT/SGT
NEC、分散エネルギーリソースを統合制御し、調整力を創出するクラウドサービスを提供
10:00 HKT/SGT
Eisai to Present Abstracts on Oncology Products and Pipeline at ESMO 2019 Congress
09:01 HKT/SGT
SUPER GT 第7戦 SUGO GT 300km RACE:天候に翻弄されたSUGOで平川/キャシディ組LEXUS LC500が4位
09:00 HKT/SGT
World's First Digital Asset Bank, Sygnum, Goes Operational
Monday, September 23, 2019
激活港股IPO市场 复宏汉霖超额认购受追捧
19:27 HKT/SGT
激活港股IPO市場 復宏漢霖超額認購受追捧
19:25 HKT/SGT
HKTDC Export Index 3Q19: HK exports expected to show negative growth in 2019
18:00 HKT/SGT
Perfect World's 'Re:Evolve' Nominated for ROOKIE PRIZE TGS2019
15:00 HKT/SGT
Strong show of support from US businesses at 'Think Asia, Think Hong Kong' Los Angeles
14:00 HKT/SGT
Woodbridge Buys-Out Joint Venture Partner in China to Enhance Regional Growth Opportunities
08:00 HKT/SGT
Madison Group's CVP Capital Facilitates JPY1.3 billion Capital Increase for Bit One
01:30 HKT/SGT
Sunday, September 22, 2019
22:00 HKT/SGT
麦迪森旗下CVP Capital成功为日本数字货币交易商Bit One引资13亿日元
22:00 HKT/SGT
麥迪森旗下CVP Capital成功為日本數字貨幣交易商Bit One引資13億日元
Saturday, September 21, 2019
中国男子アイドルチーム「R1SE」代表曲MV公開!モダンダンスシーン満載で大ヒット!
Friday, September 20, 2019
Yangon International Airport welcomes IndiGo's inaugural flight from Kolkata
20:00 HKT/SGT
HKTDC extends partnership with Veronafiere to 2021
18:00 HKT/SGT
 ACN Search:

At this year's Autumn HKTDC Hong Kong Electronics Fair, the new Nanjing 5G Pavilion showcased the latest 5G industrial and commercial applications.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »