Latest Press Releases
Friday, October 25, 2019
賺到笑!十新股暗盤五隻翻倍 呢班牛友話你知點樣玩轉港股暗盤
14:35 HKT/SGT
NEC Introduces 5G Vertical Business Platform at Futurecom 2019
14:13 HKT/SGT
三菱電機、「令和元年台風第19号」被害に対する支援について
14:00 HKT/SGT
行稳致远 进而有为——光大控股发布最新战略
13:39 HKT/SGT
行穩致遠 進而有為——光大控股發佈最新戰略
13:37 HKT/SGT
富士通研究所、計算の厳密性を自動調整しAI処理を最大10倍高速化するコンピューティング技術を開発
13:00 HKT/SGT
富士通研究所、世界初 AIを高い精度のまま維持し安定運用可能な技術を開発
13:00 HKT/SGT
Fujitsu Develops Technology to Automatically Adjust Computing Accuracy to Accelerate AI Processing by 10 Fold
12:42 HKT/SGT
Fujitsu Develops Technology for Maintaining Stable, High-Accuracy AI Operations
12:28 HKT/SGT
联通系统集成公司携手艾伯通信公司共建河源十里东岸社区5G专网
12:18 HKT/SGT
聯通系統集成公司攜手艾伯通信公司共建河源十裡東岸社區5G專網
12:14 HKT/SGT
Sheng Ye Capital Limited Transfers Listing to and Commences Trading on Main Board of HKEX
11:35 HKT/SGT
盛业资本有限公司正式转往港交所主板挂牌上市
11:32 HKT/SGT
盛業資本有限公司正式轉往港交所主板掛牌上市
11:31 HKT/SGT
NEC、南紀白浜「IoTおもてなしサービス実証」の顔認証サービス施設が拡大
11:00 HKT/SGT
ISIDとグローバルウォーカーズ、アノテーション事業で資本・業務提携
11:00 HKT/SGT
TOYOTA GAZOO Racing、ダカールラリー2020の参戦体制を発表
11:00 HKT/SGT
TOYOTA GAZOO Racing Announces 2020 Dakar Rally Team
10:38 HKT/SGT
如意集团引入济宁城投合力共融并进一步稳固资金链
10:37 HKT/SGT
如意集團引入濟寧城投合力共融並進一步穩固資金鏈
10:36 HKT/SGT
'Discover Ningxia' International Cultural Tourism Festival ends on perfect note
10:00 HKT/SGT
中华燃气控股有限公司宣布与申能(集团)有限公司的全资子公司上海久联集团签订液化天然气合作备忘录
09:31 HKT/SGT
中華燃氣控股有限公司宣佈與申能(集團)有限公司的全資子公司上海久聯集團簽訂液化天然氣合作備忘錄
09:30 HKT/SGT
Zhonghua Gas Holdings Limited Announces Signed MOU on LNG Cooperation with Shenergy (Group)'s Wholly-Owned Subsidiary Shenergy Jiulian Group
09:29 HKT/SGT
国内建筑工业化领军者 远大住工已进入招股期
09:24 HKT/SGT
國內建築工業化領軍者 遠大住工已進入招股期
09:22 HKT/SGT
Thursday, October 24, 2019
Global ad investment forecast to grow 6.0% to $656bn in 2020, with spend rising across all product sectors
19:00 HKT/SGT
每经专访中再寿险:“回归保障,创新融合”,揭秘“特药险”产品研发
18:00 HKT/SGT
每經專訪中再壽險:「回歸保障,創新融合」,揭秘「特藥險」產品研發
17:58 HKT/SGT
Hitachi Automotive Electric Motor Systems exhibits Electrified vehicle motors at Tokyo Motor Show 2019
17:18 HKT/SGT
New 605km UAE Freight Line to Use Hitachi Signalling Technology in AED 1.6 Billon Deal
16:06 HKT/SGT
中手游盈利能力强劲 包揽营运和发行重要位置
16:01 HKT/SGT
中手游盈利能力強勁 包攬營運和發行重要位置
16:00 HKT/SGT
复星恒利证券成功举办「2019新经济 新医疗 大健康论坛」
15:47 HKT/SGT
復星恒利證券成功舉辦「2019新經濟 新醫療 大健康論壇」
15:46 HKT/SGT
NECと宇都宮市、国際スポーツ大会で来場者向けアプリや顔認証を活用し顧客体験の充実・効果的な集客施策を実施
15:00 HKT/SGT
トヨタ、2020年夏に日本でレベル4自動運転車の同乗試乗の機会を提供
15:00 HKT/SGT
日立レールSTS社がアラブ首長国連邦のエティハドレール向け信号システム一式を受注
14:00 HKT/SGT
Toyota to Offer Rides in SAE Level-4 Automated Vehicles on Public Roads in Japan Next Summer
13:30 HKT/SGT
装配式建筑行业迎来爆发风口 龙头企业远大住工今日招股
13:04 HKT/SGT
裝配式建築行業迎來爆發風口 龍頭企業遠大住工今日招股
13:03 HKT/SGT
Fujitsu and Personetics Announce Partnership to Accelerate Japan's Financial Digital Transformation
12:16 HKT/SGT
三菱電機、鉄道車両メンテナンスソリューション「鉄道LMS on INFOPRISM」の提供開始
12:00 HKT/SGT
日立オートモティブ電動機システムズが電動車両向けモーターを東京モーターショー2019に出展
12:00 HKT/SGT
Fujitsu and SMBC Conduct Joint Field Trial of AI Technology to Automatically Recommend Software Repairs
11:07 HKT/SGT
 ACN Search:

The seven autumn trade fairs organised by the Hong Kong Trade Development Council welcomed nearly 156,000 visitors from 165 countries and regions.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »